Bu hafta sonu oynanacak olan derbi maçı öncesi iki takımın teknik adamı, müsabakanın fair Play-Play çerçevesinde geçmesini istedi. Karşılaşmaya Afyonkarahisarlı sporseverlerin büyük ilgi göstermesi bekleniliyor.

“Maça İyi Hakem Atansın”

Çobanlar Teknik Direktörü Tolga Özsoylu, karşılaşmaya iyi ve cesur bir hakemin atanmasını isteyerek “Öncelikle sezon başından bu yana hakemlerden yana çok sıkıntı çektik. Onun için bu karşılaşmaya adaletli maç yönetebilecek bir hakemin atanmasını bekliyoruz. Derbi maçımızda sıkıntı olmasını istemiyoruz. Takımların birbirleriyle hiçbir zaman sorunu olmamıştır. İyi olanın her zaman kazanmasından yanayız” dedi.

“İyi Olan Kazansın”

Evcilerspor Teknik Direktörü ise, iyi olan takımın kazanmasını isteyerek“2 takımda ilimizin güzide takımıdır. Müsabakaya sporseverlerin büyük ilgi göstermesini istiyoruz. Öncelikli hedefimiz sahaya el ele çıkıp, bitiminde de el ele çıkmaktır. Bunun için biz üzerimize düşeni yapacağız. Karşılaşma Fair-Play çerçevesinde geçsin. Tüm amatör takımlar ve sporcular bizim kardeşlerimizdir. Seyir zevki yüksel bir karşılaşma izleyeceğiz eminiz” ifadelerini kullandı.. İl tertip heyetinin bu maça özel önlemler alması bekleniyor.