Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, 10 yılı aşkın süredir Afyon’a ve ülkemize büyük hizmetlerde bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na herkesin sahip çıkmasını istedi. 

Eroğlu’nun, göreve geldiği günden bu yana Afyon’a gelen her yatırımda direkt olarak katkısının bulunduğunu söyleyen ESOB  Başkanı Konak, “Değerli Bakanımızın  şehrimizin dört bir yanına gerçekleştirilen yatırımların tutarı milyarlarca liradır. Partili partisiz demeden Afyonumuzun her köşemize yatırım yapan Sayın Eroğlu’na herkesin destek vermesini  diliyorum” dedi. 

‘Sadece Afyon değil, ülkemizin her yanında Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun hizmetleri vardır’ diyen  Başkan Konak, “Kalbi çalışma aşkıyla dolu olan değerli bakanımıza önce bizler sahip çıkmalıyız, destek olmalıyız. Kabinenin en tecrübeli bakanı Sayın Eroğlu’na tüm meslek odalarımızın, sivil toplum örgütlerimizin hatta tüm siyasi partilerimizin destek olması gerekir. Çünkü, Sayın Eroğlu, Afyonumuza gelen yatırımlarda hiçbir zaman parti farkı gözetmemiştir” diye konuştu. 

Konak, 10 yılı aşkın süredir Afyon’a yatırımlarla sahip çıkan Bakan Eroğlu’na  şimdi de Afyon’da yaşayan herkesin sahip çıkması  gerektiğini sözlerine ekledi.