İlçe ziyaretleri kapsamında Şuhut ve Evciler’in ardından Sandıklı’ya geçen Parsak, burada esnaf teşkilatları, sivil toplum örgütleri, çarşı ve pazar esnafını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. İlçe halkı MHP Milletvekili Parsak’a yoğun ilgi gösterdi

TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte memleketi Afyonkarahisar’a gelen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Şuhut ve Evciler ziyaretlerinin ardından üçüncü durağı Sandıklı oldu. İlçe girişinde Sandıklı MHP İlçe Başkanı İbrahim Özer ve ilçe teşkilatı tarafından karşılanan Parsak’a MHP Afyonkarahisar il Başkanı Mehmet KARAGöZ ile yönetim kurulu üyeleri Erol Barutçu, Mustafa Gün, Osman Demir, Arif Zıngıldak ve İsmail Aydoğuş’ta eşlik etti.

KAYMAKAM ŞAKALAR’A ZİYARET

Ziyaret kapsamında ilk olarak Sandıklı Kaymakamlığına geçen MHP Milletvekili Mehmet Parsak burada Kaymakam Köksal Şakalar’la bir araya geldi. Şakalar’a çalışmalarında başarılar dileyen Parsak, “Sandıklı Afyonkarahisar’ın en önemli tarım ve sanayi merkezlerinden biridir. İlçemizin çalışkan insanları sayesinde Sandıklı her zaman ön plana çıkmıştır” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Şakalar ise Parsak’a teşekkür etti.

ESNAF ODALARI UNUTULMADI

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Sandıklı Şoförler Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ziraat Odası ile Ticaret Borsası’nı ziyaret eden Parsak burada oda başkanları ve yöneticilerden çalışmaları hakkında bilgi aldı. İlçenin tarihiyle, kültürüyle, üretimiyle dikkat çektiğini ifade eden Parsak, “Türkiye’nin en önemli patates üretim merkezlerinin başında Sandıklı geliyor. İlçemiz zengin tarihi dokusuyla ve çalışkan insanları sayesinde her zaman dikkat çekmiştir” dedi.

SANDIKLI’NIN GÖNLÜMÜZDE AYRI BİR YERİ VAR

Sandıklı’nın Afyonkarahisar’ın en büyük ilçesi olduğuna dikkat çeken Parsak, “Sandıklı sadece bölgede değil Türkiye genelinde oldukça bilinen bir ilçemizdir. Yetiştirdiği önemli isimler ülkemizin yönetiminde her zaman yer edinmiştir. Ankara’da bulunduğumuz zamanlarda da sık sık Sandıklılı hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Hem ilçemize yapılacak çalışmalar hakkında hem de sorunların çözümü konusunda fikir alış-verişinde bulunuyoruz” dedi

ESNAFA HAYIRLI İŞLER DİLEDİ

Oda ve sivil toplum örgütü ziyaretlerinin ardından Sandıklı pazarcı esnafı ve çarşı esnafını tek tek ziyaret eden Parsak hayırlı ve bol kazançlar diledi. Sandıklılı hemşehrilerine kapılarının her zaman açık olduğunu söyleyen Parsak, “Bizler hemşehrilerimizin desteğiyle onları temsilen Ankara’da görev yapıyoruz. Onların talep, istek ve şikayetlerini dinleyerek çözüm üretmek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Ne zaman isterlerse bizlere direk olarak ulaşabilirler” dedi.

ESNAFIMIZ TÜRKİYE’NİN YÜKÜNÜ ÇEKİYOR

Esnaf ziyaretleri sırasında konuşan Parsak, “Türkiye’nin en önemli vergi yükünü esnafımız çekmektedir. Evlerine helal lokma götürebilmek için gece-gündüz demeden çalışan ve rızık peşinde koşan esnafımıza minnettarız. Esnafımız ne kadar güçlenirse ülkemiz o kadar güçlenir, esnafımız ne kadar kazanırsa Türkiye o kadar kazanır” dedi.

KENTPARK VE CUMHURİYET PARKINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar ilçede temaslarda bulunan Parsak daha sonra ilçe merkezinde bulunan Kentpark ve Cumhuriyet Parkı’na geçti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Parsak, istek ve talepleri dinledi.

İLÇE TEŞKİLATINDAN TEŞEKKÜR

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak’ı Sandıklı’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden MHP Sandıklı İlçe Başkanı İbrahim Özer, “Sayın MYK Üyemiz ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Parsak ilçemize fırsat bulduğu her zaman gelmektedir. Hem ilçe halkımızın hem de ilçenin genel sorunlarıyla ilgili olarak tüm taleplerimize her zaman büyük destek vermektedir” dedi.

TEŞKİLATLAR BİZİM GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZDIR

MHP Sandıklı İlçe Başkanı İbrahim Özer ve ilçe teşkilatına teşekkür eden Parsak, “Ziyaretlerimize eşlik eden ilçe ve Afyonkarahisar il teşkilatlarımıza teşekkür ediyoruz. Teşkilatlar bizim gözümüz ve kulağımızdır. Onlar her zaman çarşıda, pazarda, vatandaşların arasında bulunmaktadır. Yaşanan gelişmeler hakkında bizleri sürekli bilgilendiriyorlar” dedi.