Parkta oturma gurupları yerinden sökülerek ateşe verildi.

Oturma guruplarına saldıran kimliği belirsiz kişiler, oturma guruplarını ateşe vererek parke taşlarını yerinden söktü. Parkı yıkmak parçalamak kime ne yarar kazandırır diye soran mahalle sakinleri,  “parklar hepimizin ortak malıdır. Belediyemiz bu parkları bütün herkes yararlansın, aileleriyle gidip otursunlar ve rahat nefes alacakları bir yer olsun diye yaptı” diye tepki gösterdiler.

VAKİT KAYBETMEDEN POLİSE HABER VERİN

Parkların belediyeler tarafından yapıldıktan sonra bölgede yaşayan herkesin ortak malı olarak kullanıldığını belirten Afyonkarahisar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri;  "Bu şekilde zarar veren kişiler unutmamalıdır ki buralar aynı zamanda kendilerinin de ödedikleri vergilerle inşa ediliyor. Parkların etrafında oturan mahalle sakinleri bu tür olaylarda hiç vakit kaybetmeden polise ya da zabıtamıza haber versinler. Bu tür çirkin davranışları kimler hangi amaçla yapıyor bilemiyoruz. Daha önce de bu ve benzeri tahribatların yapılıyor olması bizleri oldukça üzmektedir."

Parklarda bulunan oturma grupları, banklar, çöp kovaları, barbekü malzemeleri, spor aletleri gibi diğer park malzemelerinin vatandaşlar tarafından düzgün ve özenli bir şekilde kullanılmasını isteyen yetkililer, vatandaşların bu malzemeleri, kendi evindeki malzemeleri kullandığı şekilde özenle kullanması gerektiğini dile getirdiler.