Yenilenen kadrosu ile bu sezon ilk kez taraftarının önüne çıkacak olan dev adamlar, taraftarlarına galibiyet armağan etmek amacında.

Afyon Belediyespor Basketbol, son haftalardaki yükselişine bu hafta evinde oynayacağı Akhisar Belediyespor önünde de devam ettirmek istiyor. .

Cumartesi günü Atatürk Kapalı Spor Salonunda Saat 18.00’de başlayacak olan Akhisar karşılaşmasının hazırlıkları sürüyor. 

Armağan olsun

Afyon Belediyespor basketbol takımı yeni sezonun dördüncü maçını Cumartesi günü Salonu’nda ligin en güçlü ekiplerinden Akhisar ile yapacak.. Yenilenen kadrosu ile bu sezon ilk kez taraftarının önüne çıkacak olan dev adamlar, taraftarlarına galibiyet armağan etmek amacında.

Galibiyete devam

Baş antrenör Can Sevim yönetiminde sezon hazırlıklarını tamamlayan yeni oyuncularda da büyük bir heyecan var. Atatürk Spor Salonundaki basketbol atmosferini merak eden oyuncular taraftar desteği bekliyor. 

Özlem sona erecek!

Haydi, Afyon basketbol severler, Atatürk Kapalı Spor Salonunda basketbol şöleni sizleri bekliyor. Yenilenen ve güçlenen kadrosuyla bu sezon oldukça güçlenen Mavi beyazlı dev adamlar, tribünde ki güçlerini görmek istiyor.

Mavi beyazlı kulübün başkanı Hüseyin Çetinbaş, Cumartesi günü oynayacakları Akhisar maçında tribünlerin dolmasını beklediklerini söyledi. Tüm Afyonkarahisar basketbol severleri Atatürk Kapalı Spor Salonu’na beklediklerini ifade eden Çetinbaş, “Bizim açımızdan çok önemli bir maça çıkıyoruz. Bu sezon kadromuzda oldukça deneyimli ve tecrübeli oyuncular yer alıyor. Teknik ekiple birlikte el ele vererek basketbolu şova dönüştürecek bir ekip oluşturduğumuza inanıyorum. Sporseverleri Atatürk’te Akhisar maçına bekliyoruz. Oluşturacağımız ambiyansla kritik maçı kazanmak istiyoruz” dedi.