Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle Türkiye’nin güçlü ve lider ülke olacağını ifade eden Özkal, referandum sonrası yargının hem tarafsızlığının hem de bağımsızlığının tam olarak sağlanacağını söyledi.   

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, Işıklar Beldesinde pazarı ziyaret etti. Esnafla sohbet eden Milletvekili Hatice Özkal, fiyatlardan ekonomik duruma uzun uzun konuştuğu esnafın istek ve sıkıntılarını dinledi. Esnafa 16 Nisan anayasa değişikliğiyle ilgili neler düşündüklerini de soran Milletvekili Özkal, vatandaşları tek tek dinledi. Anayasa değişikliğinin gerekliliğini anlatan Milletvekili Özkal, referandumda oylanacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle Türkiye’nin her açıdan daha güçlü bir ülke olacağını söyledi. ‘Evet’ tercihindeki esnaftan bu tercihlerini yakınlarına da anlatmalarını isteyen Özkal, kararsız esnaf ve seçmene anayasa değişikliği maddelerini madde madde açıkladı. 

Alışveriş yapan Işıklarlılarla da sohbet eden Milletvekili Hatice Özkal, anaysa değişikliğinin yargı bağımsızlığını güçlendireceğini söyledi. 

MİNİK HAFIZLARI ZİYARET ETTİ

Işıklar’da miniklerin Kur’an-ı Kerim öğrendiği Şirinler ana sınıfını da ziyaret eden Hatice Özkal, minik öğrencileri sevgiyle bağrına bastı. Kendilerini seven Özkal’a sevgiyle sarılan minikler, Özkal’dan okullarını ve kendilerini yine ziyaret etmelerini istediler.