Özkal ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun eşi Hatice Eroğlu, Erkmen Belediyesi Düğün Salonu'nda Erkmen’li kadınlarla bir araya geldi.

 Milletvekili Özkal, anayasa değişikliğiyle Türkiye'nin yeniden güçlü ve lider ülke olacağı bir sisteme kavuşacağını kaydetti.

Özkal, "Meydanlardan yani milletten korkanlara ve kaçanlara, sizin ayağınıza gelmeye tenezzül etmeyenlere, siz hak ettikleri dersi sandıkta 16 Nisan günü verirsiniz. Unutmayın her 'evet' mührü bir ders olacak, her 'evet' ile Almanya'nın da Hollanda'nın da titrediğini göreceksiniz." diye konuştu.

Türkiye'nin hızla büyüdüğünü, güçlendiğini ve söz sahibi bir ülke olduğunu ifade eden Özkal şunları kaydetti:

"Bu gelişim ve dönüşümü kimi sözde dost ülkeler ve onların maşası terör örgütleri hazmedemediler. 1 Kasım'da halkımız yine AK Parti'den yana teveccüh gösterince son yöntem olarak içimize gizlenen hainleri harekete geçirdiler. O hainler, Cumhuriyet tarihinin en büyük ihaneti olan 15 Temmuz kalkışmasını yaşatırken, aziz milletimizin cesareti ve kahramanlığı ile büyük bir tehlikeyi atlattık. İşte Türkiye bir daha 7 Haziran'daki yönetim karmaşasını, hükümetsiz kalmayı hiç yaşamasın diye, bir daha hiç kimse vatandaşlarımızın oylarıyla seçilmiş parlamentoyu ve hükümeti devirmeye yeltenemesin diye cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini getiriyoruz."