Yapılan denetimlerde tüm birimlerde tam puan alan Özel Fuar Hastanesi başarısını pasta keserek kutladı.

Afyonkarahisar’ın ilk özel hastanesi olan Özel Fuar Hastanesi, ‘Sağlıkta Kalite Standardı’ denetimlerinde tüm birimlerde tam puan alma başarısı gösterdi. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan denetimlerde başarılı olan Özel Fuar Hastanesi personeli başarıyı pasta keserek kutladı.

a2-227.jpg

“HERGÜN HİZMETLERİMİZDE KALİTEYİ ARTIRMA GAYRETİ İÇİNDE OLDUK”

Düzenlene programda konuşan Özel Fuar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uz. Dr. Şükrü Yücel; “Özel Fuar Hastanesi olarak ilk faaliyete başladığımız 1998 yılından beri verdiğimiz hizmetleri daima geliştirmek, etkinliğimizi artırmak, toplumumuza hep daha faydalı olabilmek düşüncesinde ve gayretinde olduk. Bu amaca yönelik olarak fiziki mekanlarımızda, tıbbi donanımımızda ve insan kaynaklarımızda sürekli iyileştirmeler yaptık. Çalışanlarımızın memnun olmadığı durumda hastalarımızın memnun olamayacağı bilinciyle hareket ederek bu konuda gerekli hassasiyeti daima gösterdik. Personelimize yönelik uygun kişiye uygun iş prensibinden hareketle görevlendirmelerde daime esnek davrandık, çalışanlarımızın aldıkları eğitime uygun olarak başarılı olabilecekleri en uygun pozisyonda tutmaya çalıştık. Hastane yöneticilerimiz ve birim amirleri daima ekip çalışmasını ön planda tutmaktadır. Hekim arkadaşlarımız çalışma alanlarında, kliniklerde tamamen özerk çalışmakta kendi çalışma ekibini oluşturabilmektedir. Gelişen teknolojiye göre, yeni ortaya çıkan ihtiyaçlara göre olabildiğince hızlı adım atmaya çalıştık ve gerekli yatırımları hastane yönetimi olarak yaptık. 'Elektroşok dalga' ile erkeklerde empotans `lazer teknolojisi' ile ağrısız kansız hemoroid, anal fistül, fissür tedavisi, lipoliz teknolojisi' ile bölgesel zayıflama tedavisi son 1-2 ayda ilimizde ilk ve tek olarak başladığımız yeni tedavi yöntemleridir” dedi. 

“SEVİNCİMİZ HER DENETİMDE BİR ÖNCEKİ YILIN ÜZERİNDE PUAN ALDIK”

Sağlıkta Kalite Standardı denetimi hakkında da bilgiler veren Uz. Dr. Şükrü Yücel; “'Sağlıkta Dönüşüm Programı'nın önemli hedefi ülkemizdeki sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılmasıdır. Sağlık Bakanlığı da bu amaçla sürekli sağlıkta kalite standartlarını gözden geçirip güncelliyor ve periyodik olarak hem kamu hastanelerini hem de özel hastaneleri bu standartlara uygunluk yönünden denetliyor. Geçtiğimiz günlerde geçirdiğimiz kalite denetimi sonuçları tüm hastane çalışanlarımız tarafından sevinçle karşılanmış ileriye yönelik çalışmalarımızda bize büyük bir motivasyon kaynağı, olmuştur. Geçirdiğimiz bu denetimde başta acil servis hizmetleri, hasta bakım hizmetleri, yoğun bakım gibi birçok birimde tam puan, bazı birimlerde ise tama yakın puan almış bulunmaktayız Çok şükür yapılan denetimde verilen hizmetleri engelleyici ya da etkinliğini azaltıcı hiçbir büyük kusur bulunmamıştır. Bizi en çok sevindiren husus her yıl aldığımız puanın bir önceki yıla göre daha yüksek olmasıdır. Hedefimiz Afyonkarahisarlı hemşerilerimize layık oldukları sağlık hizmetlerini en kaliteli, en ekonomik, en hızlı, en pratik şekilde sunmaya devam etmek ve sürekli geliştirmektir. Bu vesileyle başta kalite yönetiminden sorumlu yöneticilerimiz olmak üzere tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

a3-023.jpg

BAŞARIYI PASTA KESEREK KUTLADILAR

Özel Fuar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uz. Dr. Şükrü Yücel’in konuşmasını tamamlamasının ardından Hastane Yönetimi ve çalışanların katılımı ile başarıyı kutlamak için pasta kesimi gerçekleştirildi.