Bu hafta sonu Dünya Çocuk Kitapları Haftası dolayısıyla Özdilek çocuk oyun odasına gelen çocuklara kitap hediye edildi.

Özdilek AVM, Dünya Çocuk Kitapları gününde çocuklara anlamlı bir hediye verdi. Sosyal sorumluluk projeleri ve eğitime verdiği desteklerle adından sıkça söz ettiren Özdilek AVM, okuma alışkanlığına katkı sağlamak amacıyla çocuklara kitap hediye etti.

Her yaş grubuna hitap eden ürün ve hizmet çeşitleriyle sektörde öncü olan Özdilek AVM, çocuklara yönelik verdiği ücretsiz hizmetlerle göz dolduruyor. Çocuklar, her gün açık olan çocuk oyun odasında alanında eğitimli personellerle birlikte oyunlar oynayıp eğlenirken aileler de gönül rahatlığıyla keyifli alışverişin tadını çıkarıyor.

Ücretsiz olarak hizmet veren Özdilek Çocuk Oyun Odası’nda her hafta sonu çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor. Bu hafta sonu da Dünya Çocuk Kitapları Haftası dolayısıyla yaratıcılık özelliklerini geliştirebilecekleri aktivitelere katılan çocuklara, kitap okumanın önemi anlatıldı. Ayrıca çocuklara kendi yaş gruplarına uygun hikaye ve boyama kitapları hediye edildi. Bu hafta sonu da çocuklar ve aileleri Özdilek’ten mutlu ayrıldı. Özdilek AVM yönetimi; bugünün küçükleri, geleceğin büyükleri için her türlü imkanı sunmaya gayret ettiklerini belirterek sosyal ve kültürel aktivitelerin devam edeceğini söyledi.