3-4 / 10-11 / 17-18 Haziran tarihlerinde Hacivat Karagöz, Meddah, Ortaoyunu, Kukla Gösterisi, Sihirbaz, Ateşbaz ve Jonglör gösterileri sahnelenecek.

Sosyal ve kültürel aktivitelere daima önem veren Özdilek AVM, yıl boyunca gerçekleştirdiği etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. “Nerde o eski Ramazanlar” diyenleri Özdilek’te unutulmaz bir ramazan programı bekliyor. Geleneksel Ramazan akşamları bu yıl da Özdilek Temaşa Bahçesi’nde yaşanacak. 

3-4/10-11/17-18 Haziran tarihlerinde Hacivat Karagöz, Meddah, orta oyunu, kukla gösterisi, sihirbaz, ateşbaz ve jonglör performansları ücretsiz olarak izlenebilecek. Temaşa Bahçesi bu sene de Ramazan akşamlarının vazgeçilmez adresi olacak. Etkinlikler süresince Özdilek misafirlerine Geleneksel Ramazan Şerbeti ikram edilecek. Gösteriler iftardan önce ve sonra sahnelenecek.

İFTARDA SAFAHAT LOKANTASI’NDA BULUŞALIM

Yolların, kültürlerin ve lezzetlerin kesiştiği nokta olan Özdilek Afyonkarahisar AVM, Safahat Lokantası ile misafirlerine birbirinden leziz Ramazan sofraları kuruyor. Ramazan’da nezih bir ortamda iftar yapmak isteyenlerin tercihi bu yıl da Safahat Lokantası olacak. En seçkin lezzetler ile hazırlanan İftar Menüleri 29,90 TL’den başlayan fiyatlarla Safahat Lokantası’nda Ramazan akşamlarını unutulmaz bir anıya dönüştürecek. Ailece huzurlu bir ortamda Ramazan’ın maneviyatını yaşayarak iftar yapmak isteyenler Özdilek’te Safahat Lokantası’nda buluşacak. 

Safahat Lokantası, Ramazana özel hazırladığı iftar menüleri ile yöresel tatların ve modern lezzetlerin birleştiği tek adres olmaya devam ediyor. Sağlıklı ve hijyenik ortamlarda yetiştirilen hayvanlardan elde edilen etlerle meşhur İnegöl Köfte, Piliç Sote, Hünkâr Beğendi ve Karışık Izgara menüleri, Ramazan’da en uygun fiyatlarla Safahat Lokantası’nda beğeniye sunuluyor.