İŞKUR Afyonkarahisar İl Müdürlüğü tarafından Özdilek Afyonkarahisar AVM’de işverenleri ve işsiz vatandaşları bilgilendirme amacıyla bir stant açıldı. 

Özdilek AVM, düzenlediği sosyal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra Özdilek Holding, kurumsal kimliği ile sosyal sorumluluk projelerine vermiş olduğu önemle de takdir toplamaya devam ediyor. Toplumda farkındalık yaratmak ve İŞKUR faaliyetleri hakkında vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla Özdilek AVM’de bir stant açıldı. Açılan stantta iş ve meslek danışmanları tarafından Özdilek misafirlerine bilgiler verildi.

“Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” projesi kapsamında yürütülen stant faaliyetine,  Özdilek AVM misafirlerinin ilgisi yoğun oldu. İş arayanlar kadar işçi arayanlar da stant başında bulunan görevlilerden bilgi aldı. 

Özdilek Afyonkarahisar AVM’de işverenler için devlet teşvikleri, işsizler için de iş imkanlarının anlatıldığı stant, Özdilek misafirlerinin güncel yasalar ve programlardan haberdar olmasına olanak sağladı. Özdilek AVM misafirleri, topluma faydalı hizmetlerin yapılması dolayısıyla Özdilek yönetimine teşekkür etti.