KARABÜK (AA) - 2018 Türkiye Trial Şampiyonası'nın ikinci ayak yarışları, Karabük Off Road Kulübü'nün (KARDOFF) organizasyonuyla Safranbolu'da başladı.

Kastamonu kavşağı bölgesinde özel hazırlanan parkurda, yardımlaşma ve off road ruhunun ön planda tutulduğu trial yarışında, 2 araçlı toplam dörder sporcudan oluşan 5 takım, parkuru en kısa sürede geçebilmek için mücadele veriyor.

Yarın tamamlanacak yarışların ilk gününde zorlu parkurun geçilmesi esnasında engellerde kalan araçlar, diğer araçların yardımıyla kurtarıldı.

KARDOFF Başkanı Ahmet Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, parkurun çok zorlu olduğunu anlattı.

Yarışmayı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamına aldıklarını belirten Demir, "Şu ana kadar etabı bitirebilen bir araçlarımız yok. Etabın geçilemeyeceği konusunda iddialıyız, aynı iddiada da devam ediyoruz. Sonuç itibariyle havanın çok sıcak olması yarışmacıları için zorlu bir durum. Bunun haricinde diğer hazırlıklarımız için her şey tamam, iyi hazırlandık, etabımız güzel yarışmacılar hazırlanmış geldiler. Sanırım gün sonunda 5 takım yarışı bitirdiğinde daha keyif olacağız." diye konuştu.

Otomobil Sporları

Otomobil Sporları

Otomobil Sporları