16 Nisan, Türkiye’nin dünya devleti olması için büyük fırsat

16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay’ı ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar eski Milletvekili Ahmet Koca, Türkiye’nin dünya devletleri arasında yerini alabilmesi için 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandumun büyük bir basamak olduğuna dikkat çekti.

16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay’ı ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Koca, 16 Nisan’da yapılacak olan referandumun Türkiye ve dünya için önemli olduğunu söyledi. İstikrarın ve istikbalin sürmesi için 16 Nisan da yapılacak olan referandumun büyük faydası olacağına dikkat çeken Koca: “İstikrar çok önemli bir mesele inşallah 16 Nisan’dan sonra istikrarın kat ve kat artmasıyla birlikte Türkiye’miz daha rahat bir nefes alacaktır. Türkiye’nin dünya devletleri arasında yerini alabilmesi için 16 Nisan’ın büyük bir basamak olduğunu burada arz etmek istiyorum” dedi.

“Evet çıkacağına inanıyoruz”

Koca’nın ardından konuşan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yeşilay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, referandumda ‘evet’ oyu vereceklerini ve seçim sonucunun ise ‘evet’le sonuçlanacağına inandıklarına dikkat çekti. Yeşilay konuşmasını şöyle sürdürdü: “16 Nisan’da Türkiye’de bir referandum gerçekleşecek. Ülkenin önünü açma adına ülkeyi daha refaha ulaştırma adına böyle bir seçime gidiliyor. Biz daha önce OSB Yönetim Kurulu olarak bir basın toplantısı gerçekleştirerek referandumda ‘evet’ diyeceğimizi açıklamıştık. Kullanacağımız evet’in ne olduğunu ve ülkeye neler getireceğini anlattık. Biz OSB olarak ‘evet’ diyeceğimizi tekrar bildiriyor, seçimden de evet ’in çıkacağına inanıyoruz.”

“OSB ve sanayicimiz büyük destek aldı”

AK Parti iktidara geldikten sonra sanayici ve organizenin büyük destek aldığını ifade eden Yeşilay, bundan sonrada güzel hizmetlerin devam edeceğine inandıklarını dile getirdi. Yeşilay şunları kaydetti: “Biz 2007 yılından beri OSB’de görev yapmaktayız. 2007’den ve koalisyonlardan önce yapılanlara bakın. Ak Parti iktidara geldikten sonra yapılanlara bakın. Hem sanayicimiz hem de özel olarak organizemiz ne kadar destek varsa hiç biri geri çevrilmedi. Devamlı bizim yanımızda duruldu. İstediklerimizin imkanlar dahilinde Afyon Belediyesi, bakanımız, milletvekillerimiz ve hükümetimiz tarafından her zaman destek olundu. Güzel hizmetler aldık. Bundan sonrada güzel hizmetler alacağımıza inanıyoruz.”