TRABZON (AA) - Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun taraftar desteği çağrısına Mevlüt Selami Yardım Ortaokulu öğrencileri, okullarına bordo-mavili formayla giderek yanıt verdi.

Akçaabat ilçesinde bulunan Mevlüt Selami Yardım Ortaokulu'nun öğrencileri, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında bugün Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk edecek Trabzonspor'a destek olmak amacıyla, okula bordo-mavili takımın formalarıyla geldi.

Öğrenciler, okulun koridorlarında ve bahçesinde stadyumu aratmayan görüntüler oluşturdu.

Derslere Trabzonspor forması ile giren öğrencilerin spor sevgisine, öğretmenler de forma giyerek ortak oldu.

Mevlüt Selami Yardım Ortaokulu Müdür Yardımcısı Necmi Topçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin, Trabzonspor'a bu haftaki maçında destek vermek amacıyla okula forma ile gelmek istediklerini söyledi.

Topçu, okul yönetimi olarak öğrencilerin bu isteklerine olumlu baktıklarını ifade ederek, "Çocuklara spor sevgisini aşılamak ve Trabzonspor'un yanında olmak amacıyla, bir günlük de olsa öğrencilerin bu talebini kabul ettik." diye konuştu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun bir süredir taraftarlara destek çağrısında bulunduğunu anımsatan Topçu, şunları kaydetti:

"Başkanımızın bu çağrısına duyarsız kalamazdık. Öğrencilerimizden gelen talep doğrultusunda, bugün yapılacak maç öncesi bordo-mavi formalarımızı giyerek, yaklaşık 900 öğrencimizle birlikte takımımıza destek verdik. Heyecanla akşamki maçımızı bekliyoruz. Tüm Trabzon halkını maça bekliyoruz. Başkanımıza ve takımımıza sonsuz destek veriyoruz ve başarılar diliyoruz. Akşamki maça da gidip stadyumdaki yerimizi alacağız."

Okul öğrencileri de forma ile okula gelmenin güzel bir duygu olduğunu belirterek, Trabzonspor'un ligde üst sıralara çıkması için Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçını kazanması gerektiğini ve takımlarına güvendiklerini dile getirdi.

Öte yandan, bordo-mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu ise bu desteğe duyarsız kalmayarak, sosyal medya hesabından öğrencilerin fotoğrafıyla birlikte, "Teşekkürler Mevlüt Selami Yardım Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri" mesajını paylaştı.


Öğrencilerden Trabzonspor'a Formalı Destek

Öğrencilerden Trabzonspor'a Formalı Destek

Öğrencilerden Trabzonspor'a Formalı Destek