3.lig 3. Grupta şampiyonluk hesapları yapan Afjet Afyonspor’da kalan  tüm maçlarda  planlar galibiyet üzerine yapıldı. Geçtiğimiz hafta Tarsus deplasmanında 1-0 geriye düşmesine rağmen karşılaşmayı 3-1 kazanan Mor beyazlılarda kritik süreç başlıyor.

Sırada Bayrampaşa var

Tarsus maçını kazasız geçen mor beyazlıları bu hafta yine zorlu bir rakip bekliyor. 3.lig 3. Grupta Play Of hesapları yapan Bayrampaşa ile evinde oynayacak olan Afjet Afyonspor, bu karşılaşmayı kazasız geçmesi halinde 2.lig umutlarını bir hayli artırmış olacak. 

Rakipleri kulağı bizde

Afjet Afyonspor’un bu hafta Bayrampaşa ile yapacağı maçı, taraftarını olduğu kadar Darıca ve Sakarya’yı  da yakından ilgilendiriyor. Afyon’da yapılacak Afjet Afyonspor ile Bayrampaşa  maçında Sakarya ve Darıcaspor’un kulağı bizde olurken, bizde Sakarya ve Darıcaspor takımlarının yapacağı maçlarda olacak.
Taraftarlar, tam anlamıyla üç noktaya dikkat çekecekler. Kalbi Afyon’da ki maçında atacak olan taraftarların aklı Sakarya’da, kulağı ise Darıca’daolacak. Afyonspor’un kazanması ve Darıca ile Sakaryaspor’un puan kaybetmeleri ise moralleri üçe katlayacak. 

Yasin varsa sıkıntı yok

Afjet Afyonspor formasını giydiği günden itibaren hemen hemen her maçta sahanın en çok koşan ve en çalışkan futbolcusu olmayı başardı.

Hem oynadığı futbol, hem de tribünler ile olan teması farklılığını ön plana çıkarıyor.Gözler yine bu ismin üzerinde olacak. Oynadığı tüm maçlarda performansını yükselten, kötü görüntü sergilemeyen tribünlerin sustuğu anlarda da el-kol hareketleri ile taraftarların hareketlenmesine neden olan Yasin Yenerden, evimizde oynayacağımız Bayrampaşaspor maçından da çok şey bekleniyor.

Hem oynadığı futbol, hem de attığı goller ve yaptığı asistliklerle takımın dinamosu konumunda olan Yener  kuvveti ve topa olan hakimiyeti ile de rakip savunmanın adeta baş belası.

Bayrampaşa  maçına yine ilk 11’de çıkması beklenen başarılı orta saha oyuncusu taraftarı ile sahasında olan uyumunu bu kez Yeni şehir stadında  taşıması bekleniyor.