Hasan Erkan Şimşir’in teknik patronluğundaki Afjet Afyonspor şampiyonluk ilerlerken, Mor- beyazlı ekibin şampiyonlukta iddiası ve liderlik şehirde bayram havası esmesine sebep oldu. Halkın şampiyonluğa inancı ve coşkusu çarşı, pazar ve sokaklara yansırken, takımlarının başarılarıyla gururlanan taraftarlar kenti Mor beyaz bayraklarla süsledi. Teknik heyet ve yöneticilerin telaffuz etmekten çekindiği 'şampiyonluk' taraftarların en büyük sohbet konusu. Yaşlısından gencine herkesin birinci gündem maddesi PTT 1.Lige çıkmak. Kenti Mor - beyaz bayraklarla süsleyen esnaflar şampiyonluktan emin

Desteğimizi sürdürelim

“Bundan sonra kalan maçlarda takımımıza destek vermek için tek yürek olmak için 1.lige bir adım daha yaklaşmak için stattaki yerimizi alalım” diyen Taraftar grup başkanları “Her şeyiyle bütün olmaya başlamış bir takımız Var, artık kimse bahane bulup, takım top oynamıyor takımda ruh yok filan gibi söylemlerden uzak yüreğini ortaya koyan futbolcu kardeşlerimize 12. adam olarak destek verip şampiyonluğa giden yolda rakiplerimizden bir adım daha öne geçmek istiyoruz” dedi.

Şehir kenetlenmeli

Her şeyden önce şehrin kenetlenmesi gerektiğinin altını çizen taraftar AFTADER, 03 ve AFYOK Grubu yöneticileri, “Artık heyecanın dorukta olduğu haftalarda rakiplerimizle arayı açıp rahatlamak ve çok istediğimiz şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz. Şehrin mülki amirlerinin şehri süslemelerini istiyoruz. Haftalar ilerledikçe heyecanın had safhaya çıktığı  bu günlerde herkesin teknik heyet ve yönetim kuruluna destek vermesi gerekir.

Şehirde 1.lig havasının esmesi gerektiğinin  ve artık gereksiz polemiklerin yapılmaması gerektiğine vurgu yapan taraftarlar, “Bu kent 1.ligi hak ettiğini hepimiz biliyoruz. Taraftar olarak  bizlerde üzerimize düşeni her zamanki gibi yapmalıyız, başarı birliktelik işidir, küskünlükleri bırakıp hep birlikte bir olmalıyız. Maça 15 bin kişiyi bekliyoruz.  03 ve AFYOK Grubu olarak  bizim öncülüğümüzde takımızı 90 dakika boyunca destekleyip sahadan galibiyetle ayrılmayı istiyoruz Bu sene O sene sloganından  hareketle adım adım 1.lige  diyor tüm Afyonluları maça bekliyoruz” şeklinde konuştular.