Şampiyonluk yolunda morallerin tavan yaptığı Mor beyazlı ekibimiz, gözünü şimdi deplasmanda oynayacakları zorlu Maltepe maçına çevirdi.

Teknik Direktör Yasin Tunçer ve Nihat Baştürk ile birlikte yakaladığı galibiyet serisini sürdürüyor. Son olarak evinde güçlü Diyarbekirspor engelini de aşarak evinde 40 maçtır yenilmeyen Mor beyazlı ekibimizde şampiyonluk yolunda moraller tavan yapmış durumda. Takım olarak birlik beraberliğin en düzey düzeye yükseldiği Afjet Afyonspor’da yeni hedef zorlu Maltepe deplasmanında da üç puana uzanarak galibiyet halkasına bir yenisini daha eklemek.

MÜTHİŞ HAVA VAR

Şampiyonluk yolunda tüm maçlarını kazanmak istediklerini belirten Teknik Direktör Nihat Baştürk, takım olarak çok iyi bir hava yakaladıklarını söyledi. Baştürk, “Alınan sonuçlarla birlikte şehirde müthiş bir hava oluştu. Bu havayı sezon sonunda şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz. Hedefimize maç maç bakıyoruz. Muğla maçını unuttuk. Maltepe karşılaşmasına iyi hazırlanarak galibiyet serimizi sürdüreceğiz” dedi. 

Tunçer’den övgüler!

Afjet Afyonspor Teknik Direktörü Yasin Tunçer maç sonunda oyunculara övgüler yağdırdı. Tunçer“Her şey yolunda gidiyor. Mükemmel bir oyuncu grubuna sahibim. Göstermiş oldukları iyi mücadelen dolayı hepsini kutluyorum” dedi
Afjet Afyonspor’un tecrübeli teknik direktörü Yasin Tunçer, evinde 40 maçtır yenilmemenin  mutluluğunu ve gurunu yaşıyor. Maçın ardından oyuncularına övgü dolu sözler söyleyen Tunçer, “Mükemmel bir oyuncu grubuna sahibim. Çok güzel bir performans ortaya koyarak bugünkü maçı da kazanlar. Hepsine teşekkür ediyorum. 3-0’lık skorla kazandık. En yakın rakibimizle arada 5 puan fark var. Açıkçası ligin sonunda nasıl bir tablo oluşacak bilemiyoruz. Bekleyip göreceğiz. Takım olarak iyi işler yapıyoruz. Her şey yolunda gidiyor. Taraftarımız muhteşem. Bizlere verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu özverili mücadelemizin karşılığını alacağız” dedi. 

Yıldırım forma bekliyor 

Afjet Afyonspor’un yetenekli oyuncusu Mehmet Fevzi Yıldırım, Maltepe maçında antrenör Yasin Tunçer’den forma bekliyor. Uzun zamandan beri takımda yer bulamayan Yıldırım için antrenör Yasin Tunçer’inde de formül arayışları var. 

Son durumu hakkında bilgi aldığımız oyuncu hiçbir oyuncunun yedek kalmak istemeyeceğini belirterek‘Hocamızı takım olarak çok seviyoruz. Ve kararlarına her zaman saygımız var. Şans verildiği sürece bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Kendimi iyi hissediyorum. Şans verildiği takdirde takımım için oynamaya hazırım’ dedi.Afyonlularında büyük ilgi göstermesi beklenen maçta deneyimli oyuncunun her türlü şartta kalitesini ortaya koyarak takımına geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine büyük katkı yapması bekleniyor.