Belirli aralıklarla düzenledikleri konserlerle Türk Halk Müziği'nin en güzel ve en naçizane eserlerini Afyonkarahisarlı sanatseverlerin beğenisine sunan Musiki Eğitim Merkezi, kuruluşunun 30. yılında yine muhteşem bir konserle gönülleri fethetti.

Hattat Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi'nde, Raif Somer'in yönetiminde düzenlenen gecede, çeşitli yörelere ve makamlara ait 19 eser seslendirildi. Tek bölümde icra edilen konserde, bazı eserler koro, bazı eserler ise solo olarak seslendirilirken, sanatçıların özellikle solo performansları büyük beğeni topladı.

Konser sonunda, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, koroyu yöneten Raif Somer ve tüm koro üyelerine çiçek takdim etti. Musiki Eğitim Merkezinin uzun yıllar Raif Somer yönetiminde çok başarılı konserlere imza attığını belirten Başkan Çoban, merkezin 30. yılını kutlayarak, kuruluşundan bugüne kadar, saz ve söz heyetinde yer alan tüm sanatçılara teşekkür etti. 30. Yıl Özel Konseri nedeniyle Musiki Eğitim Merkezi'ni ayrıca tebrik eden Başkan Çoban, konserde emeği geçen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne teşekkür etti.
Büyük ilgi gören konsere, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Tanır, Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, Yüntaş A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Sarlık, Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Veli Cengiz ve çok sayıda sanatsever katıldı.