Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Muay Thai Federasyonu Afyonkarahisar İl Temsilcisi Serdar Şanlı, geçen hafta sonunda Şanlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvada küçükle,gençler, büyükler bayan ve erkek kategorilerinde 3 kulüpten 45 ’i bayan 47’si erkek olmak üzere toplam 92 sporcunun katıldığını belirtti.
Şanlı , il birinciliğinde dereceye giren sporcuların Türkiye Şampiyonası’nda Afyonkarahisar’ı temsile edeceklerini, bu müsabakaların milli takım forması giymeyi düşünen sporcuların gelişmeleri adına çok yararlı olacağını, hedeflerinin Muay Thai sporunun gelişmesi ve milli takıma daha çok sporcu kazandırılması olduğunu kaydetti. Alaattin Yeşilçay

Türkiye Şampiyonası ilimizde yapılacak

Türkiye Güreş Federasyonu'nun (TGF) organize ettiği Yıldız Bayanlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası 11 – 12 Şubat tarihlerinde ilimizde gerçekleştirilecek. 

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop tüm Aydınlıları seyir zevki olan kıyasıya mücadeleleri izlemek için salona davet etti. Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliği yapacağı ve iki gün sürecek olan şampiyonaya ülke genelinden kulüpler ve yaklaşık 150 sporcu katılacak. Kategorilerine göre 38, 40, 43, 46, 49, 52, 56, 60, 65 ve 70 kg. olmak üzere 10 sıklette müsabaka yapacak olan sporcular, şampiyonluk madalyasını kazanabilmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele edecek. Yıldız Bayanlar Güreş Türkiye Şampiyonası 11 Şubat Cumartesi günü saat 10.00’da, 12 Şubat Pazar günü saat 09.00’da start alacak. Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop, Yıldız Bayanlar Güreş Türkiye Şampiyonasına katılacak tüm sporculara başarılar dilerken, tüm Afyon  halkını 11–12 Şubat tarihlerinde Güreş  Eğitim Spor Salonu'na davet etti.