Geleceğimizin güvencesi olan çocukları sanal dünyanın zararlarından korumak ve tarihimize ait masal kahramanlarını tanıtmak amacıyla oluşturulan Masal Dünyası Parkı hem eğlendiriyor, hem de öğretiyor.

Özelikle hafta sonlarını fırsat bilen aileler, çocuklarıyla birlikte Masal Dünyası Parkının keyfini çıkartıyor.  Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın 2014 seçim vaatlerinden olan; aileler ve çocuklar için hazırlanan bu müthiş proje, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte büyük ilgi görüyor. 

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da geçen hafta sonu Masal Dünyası Parkına giderek vatandaşlarla bir araya geldi. Bir süre parkı gezen Başkan Çoban, aileler ve çocuklarla yakından ilgilendi. Ailelerin samimi yaklaşımlarına içtenlikle cevap veren Başkan Çoban, fotoğraf çekinme taleplerini geri çevirmedi. Çocuklarına sunulan bu imkândan dolayı Başkan Çoban’a teşekkür eden aileler, Belediye’nin bu parkın yapımı konusunda büyük özen gösterdiğini ifade ettiler.  Parkta bulunan masal kahramanlarının çocukların hayal gücünü geliştirmesine yardımcı olduğuna dikkat çeken Başkan Çoban ise çocukların masal dünyası kahramanlarını yakından tanıyıp keyif almalarının kendisini mutlu ettiğini söyledi.  Başkan Çoban gezinti sırasında çocukların oyunlarına katılmayı da ihmal etmedi.