Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yaz tatilinde çocukları unutmuyor, hazırlanan çeşitli eğlencelerle, pandemi nedeniyle evde zaman geçirmek zorunda kalan çocuklarımıza keyifli bir şenlik programı sunuyor.

cocuk-senligi--(2).jpg

RENGÂRENK ‘ÇOCUK ŞENLİĞİ’

Çocuklar için gerçekleştirilen ‘Çocuk Şenliği’ etkinliği son olarak Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Parkı’nda düzenlendi. Çocuklar palyaçolar eşliğinde dans ederek gönüllerince eğlendi. Halat çekme ve şarkı söyleme gibi yarışmaların yapıldığı ‘Çocuk Şenliği’nde Yedi Cüceler ve Pamuk Prenses gibi maskotlarda miniklere özel gösteriler sundu. Maskotlara yoğun ilgi gösteren çocuklar ve aileleri bol bol fotoğraf çektirdi. Her şeyin çocuklarımız için düşünüldüğü programda, ücretsiz meyve suyu, pamuk şeker ve şapka dağıtıldı. Belediyemiz tarafından düzenlenen ve yoğun ilgi gösterilen ‘Çocuk Şenliği’ yaz boyunca devam edecek.

“HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN”

Tüm yaz boyunca Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan etkinlik takviminin renkli geçeceğine dikkat çeken Belediye Başkanı Mehmet Zeybek; “Salgın döneminden sonra hem çocuklarımıza hem de ailelerine nefes aldırmak için yaptığımız yaz etkinlikleri kapsamında yer alan çocuk şenliği etkinliklerimiz tüm hızı ile sürüyor. Amacımız ve gayretimiz şehrimizde yetişen çocuklarımızın kültür ve sosyal etkinliklerle tanışması, başarılı bir hayat geçirerek geleceğimizi en iyi şekilde inşa etmeleridir. Bu şiarla belediyemizin hizmetlerini yediden yetmişe, her kesimle buluşturuyoruz. Çocuklarımızın yüzü gülsün diye onlar için çalışıyor, çalışmaya da devam edeceğiz.” dedi. >>İZZET IŞIK

cocuk-senligi--(3).jpg