Gül Arslan-Yağız Çalışkan ve Türkiye altıncısı olan Serda Yaman-Kadir Kırmızıgül, dans eğitmenleri Bahadır Okyar ile birlikte Gün FM’de Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir’in sunduğu Gündem programına katılarak yarışmayı ve çalışmalarını anlattılar.

Bursa’da yapılan Kulüplerarası Salsa Şampiyonası 3.Etap yarışmasında minikler kategorisinde dereceye giren dansçıların ilimizi temsil ettiklerinin altını çizen Ritim Kültür Dans Eğitmeni Bahadır Okyar, “Çocuklarımızla uzun zamandır birlikteyiz. Onların yarışmada derece almaları bizleri çok mutlu etti. Hepsini de tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu yarışmalara çocuklarımızı ailelerinin imkanları ile götürüyoruz. Bu konuda yetkililerden yardım bekliyoruz. Çünkü çocuklarımız her şeyden önce ilimizi temsil ediyorlar. Çocuklar dansla, sanatla ilgili olduklarında derslerinde de son derece başarılı oluyorlar. Dansçılarımız ilerleyen süreçte daha iyi dereceler alacaklar. Yolları açık, başarıları daim olsun” şeklinde konuştu.

Yarışmadan dereceyle dönen minik dansçılar ise başarıları dolayısıyla çok mutlu olduklarını belirterek kendilerine her konuda destek olan eğitmenlerine ve ailelerine teşekkür ettiler.

Salsa Şampiyonası 3.Etap yarışmasında derece alan minik dansçılar Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar’a çiçek takdim ederek yayın dolayısıyla teşekkür ettiler. Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar ise derece alan çocukları tebrik ederek başarılar diledi.