AKÜ Atatürk Kongre Merkezi'nde düzenlenen konsere, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, AKSAM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu ve çok sayıda sanatsever katıldı. Üç bölümde icra edilen konserin ilk bölümünde, Şef Yıldırım Aktaş yönetiminde AKSAM Türk Sanat Müziği Topluluğu sahne aldı.

Nihavend, hicaz ve hüzzam gibi birçok makamdan koro ve solo şarkıların seslendirildiği bu bölümün ardından, sahneye Türk Sanat Müziğinin yükselen sesi Mine Geçili çıktı. Öncelikle, hicaz ve kürdi makamlarından oluşan 10 şarkılık bir resital sunan sanatçı, konserin üçüncü bölümünde AKSAM Türk Sanat Müziği Topluluğu ile birlikte koro olarak üç şarkı seslendirdi.

Gönüllerin mest olduğu gecenin sonunda, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban,  Mine Geçili ve AKSAM Türk Sanat Müziği Topluluğu'na teşekkür ederek çiçek takdim etti. AKSAM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu da TSM Sanatçısı Mine Geçili ve AKSAM Türk Sanat Müziği Topluluğu adına Şef Yıldırım Aktaş'a plaket verdi.