Özkaya, AK Parti Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Üyesi Musa Dikmen'in vefat eden annesi için İscehisar Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen mevlit yemeğine katılarak, aileye taziyelerini sundu. 

Mevlit programında Dünya Kur'an-ı Kerim okuma yarışması 2013 yılı birincisi Hafız Yaşar Çuhadar ve 2014 yılı birinicisi Hafız Nebi Yaşar tarafından Kur'an okundu.

Programa, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven İscehisar ilçesinde Afyonkarahisar AK Parti Yönetim kurulu üyesi Musa Dikmen'in annesinin Mevlid yemeğine katıldı.

İscehisar Belediye Düğün salonunda verilen yemekte, aile üyelerine taziyelerini bildiren Özkaya ve Yurdunuseven yemek sonrası Kuran-ı Kerim okundu.

Mevlid'de 2013 dünya Kur'an i Kerim okuma birincisi Hafız Yaşar Çuhadar ve 2014 dünya Kur'an i Kerim okuma birincisi Hafız Nebi Yaşar da Kuran-ı Kerim okudu.

Mevlid yemeğine İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müşaviri Halil Ürün ve AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven de katıldı.