MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Karagöz başkanlığında gerçekleşen ziyarete, İl Yönetim Kurulu ile Merkez İlçe Yönetimi katıldı. İlimizin daha çok kalkınması ve gelişmesine yönelik, yapılabilecek çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, MHP teşkilatlarının görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Burhanettin Çoban, yeni projelerden bahsetti.

Yaklaşan referandum sürecinin de değerlendirildiği ziyarette, MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 7 Nisan'da Afyonkarahisar'a gelerek referandum mitingi gerçekleştireceğini söyledi. Bahçeli'nin bu mitingde, Afyonkarahisar halkını referandumda evet oyu kullanamaya davet edeceğini kaydeden Karagöz, parti teşkilatları olarak yoğun bir şekilde mitinge hazırlandıklarını ifade etti.

"BELEDİYE MECLİSİ ÖRNEK OLUYOR"

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise AK Parti ve MHP'li Meclis Üyelerinden oluşan Afyonkarahisar Belediye Meclisi'ndeki uyuma dikkat çekti. Meclis'te, 8 yıldır MHP'li Meclis Üyeleri ile birlikte çalıştıklarını belirten Başkan Çoban, "Her zaman onların haklı uyarılarını dikkate alıyoruz. Afyonkarahisar Belediye Meclisi olarak tüm dünyaya, örnek bir belediye meclisi çalışması gösteriyoruz. Bu konuda tüm meclis üyelerimize ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Bu uyumlu çalışmanın parti teşkilatını da mutlu ettiğini ifade eden MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Karagöz, "Sırf muhalefet olsun diye her yapılanı eleştirmiyoruz. Halkımızın yaşam şartlarını kolaylaştıran ve genel olarak doğru gördüğümüz hizmetlere destek oluyoruz. Bunun yanı sıra yanlış gördüğümüz konularda da kendimizi ifade edip uyarılarda bulunuyoruz" diye konuştu.