İlçe, belde ve köy ziyaretlerini tüm hızıyla sürdüren Parsak, Hocalar ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlarla kucaklaştı. Esnaf ve çiftçilerle bir araya gelen Parsak, “Hocalar ilçemizde bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu güzel ve şirin ilçemizin bize gösterdiği tecevvüh nedeniyle minnettarız” dedi

TBMM’nin tatile girmesinin ardından Afyonkarahisar’a gelen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak soluğu memleketinde aldı. MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak'ı ilçe, belde ve köy ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor. TBMM'nin tatile girmesinin ardından 12 Ağustos tarihinde ilçe ziyaretlerine başlayan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak'ın 13. ilçe ziyareti Hocalar’a gerçekleştirildi. Şu ana kadar Şuhut, Evciler, Sandıklı, Dinar, Çay, Bolvadin, Çobanlar, Bayat, Dazkırı, Kızılören, İscehisar, Sultandağı ve Emirdağ, İhsaniye ilçelerini ziyaret eden Parsak, Hocalar ilçesinde de büyük ilgi gördü.

İlçe girişinde MHP Hocalar İlçe Başkanı Haydar Küçük ve ilçe Teşkilatı tarafından karşılanan Parsak'a MHP Afonkarahisar İl Başkanı Mehmet Karagöz ile il yönetim kurulu üyeleri Hamit Çakır, Osman Demir, Arif Zıngıldak, Erol Barutçu, İsmail Aydoğuş ile İsmail Gök eşlik etti. Hocalar MHP Teşkilatına görevlerinde başarı dileyen Parsak, “Ülkücünün evi yani yuvası Milliyetçi Hareket Partisidir. Bizler bu yuvada doğduk, bu yuvada yaşıyoruz ve yine bu yuvada öleceğiz. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in çizdiği yoldan, liderimiz Devlet Bahçeli’nin yolundan ilerlemeye devam edeceğiz. Teşkilatçılık zor bir iştir. Ancak MHP Teşkilatları hiçbir karşılık vermeden Türk Milletine, devletine ve partisine hizmet etmeyi her zaman şeref saymıştır' dedi.

HEMŞEHRİLERİMİZLE KUCAKLAŞIYORUZ

Teşkilat ziyaretinin ardından Hocalar Pazar yerine geçen Parsak burada vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi. Hayırlı kazançlar dileyen Parsak, “Esnafımız sabahtan gece yarılarına kadar çalışarak helal lokma kazanmak için çalışıyor. Kazandıkları helal lokmaları aileleriyle paylaşıyor. Allah tüm esnafımıza ve üreticimize kolaylıklar nasip etsin. Son dönemde esnafımız, çiftçilerimiz ve üreticilerimiz ciddi sıkıntılar yaşıyor. Bu sorunları hükümet görmelidir. Sadece iyi dilek temennileri ile sorunlar çözülmüyor. Küçük esnaf ve üretici kazanırsa Türkiye kazanır. Onlara verilecek destek ülkeyi ayakta tutacaktır” dedi. Esnafın sorunlarıyla yakından ilgilenen Parsak, yaşadıkları sorunlarda bizzat kendisine ulaşılmasını istedi. Parsak esnaf ziyaretinin ardından Hocalar Ziraat Odası’na geçerek burada yöneticilerle fikir alış-verişinde bulundu.

ÇALCA KÖYÜ’NDEN TAM DESTEK

Hocalar ilçesine gerçekleştirilen ziyaret sonrası ilçeye bağlı Çalca köyüne geçen Parsak hem vatandaşlarla hem de üreticilerle kucaklaştı. Vatandaşların gösterdiği ilgiye teşekkür eden Parsak, “Çalca köyümüze daha öncede geldik. Bizlere her zaman kapılarını açtılar. Bizlerde onların misafiri olduk. Bizler onların bize verdiği destek ile TBMM’ye gittik. Bu yüzden onların sorunları bizim sorunumuzdur” dedi.

ÇALCALI ŞEHİDİMİZE ZİYARET

Çalca köyüne yaptığı ziyarette 24 Şubat 2016 tarihinde Diyarbakır’ın Sur ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Hakan Kaçar’ın kabrini ziyaret eden Parsak ve MHP heyeti dualar etti. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle andıklarını ifade eden Parsak, “Sur’da Cizre’de Nusaybin’de güvenliğimizi tehdit eden ve şehirlere yayılmak isteyen eli kanlı teröristlere karşı amansız mücadele veren kahraman ordumuz bu bölgeleri temizlemiştir. Bu uğurda Çalcalı kahramanımız Mustafa Hakan Kaçar şehit olmuştur. Bizler şehitlerimizin manevi huzurunda bulunmaktan dolayı onur duyuyoruz. Kaçar şehit olmadan önce ailesinin evladıyken şimdi tüm milletimizin evladı haline gelmiştir. Kendisine ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.