TBMM'nin tatile girmesinin ardından Afyonkarahisar'a bağlı ilçeleri ziyaret eden MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak'ın dokuzuncu durağı Dazkırı ilçesi oldu. 
BAŞKAN EKİZ VE EKİBİ KARŞILADI
Kızılören ilçesini ziyaretinde MHP İlçe Başkanı Aydın Ekiz ve Teşkilat üyeleri tarafından karşılanan Parsak'a MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz ve il yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Çakır, Osman Demir, İsmail Aydoğuş, Arif Zıngıldak ve Sabri Duysak eşlik etti.

DAZKIRI BİZE UZAK DEĞİL
Dazkırı'nın Afyonkarahisar'a en uzak ilçe olduğunu ifade eden Parsak, 'Kızılören, il merkezine uzak olsa dahi gönlümüze hep yakın bir ilçedir. İlçemizin havası da insanı da çok güzeldir. İnsan Kızılören’e geldiğinde adeta kendi evi gibi oluyor. Esnafımızın ve Kızılörenli hemşerilerimizin bize gösterdiği ilgiden büyük memnuniyet duyduk' dedi.

ZİYARETLERE ESNAFTAN BAŞLADI
Ziyaretler kapsamında ilk olarak ilçe esnafını ziyaret eden Parsak esnafa hayırlı işler diledi. Kızılören'in Afyonkarahisar ile birlikte bölgedeki tüm illere yakın mesafede olduğunu ifade eden Parsak bu konumu itibariyle ilçenin çok şanslı olduğunu kaydetti.
Parsak esnaf ziyaretlerinin ardından geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Dazkırı ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi muhtarı Ufuk Erdoğan'ın ailesinin yaşadığı evi ziyaret ederek başsağlığı diledi. Parsak ayrıca geçirdiği iş kazası sonrası yaralanan Ersan Aykan'ı ve ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

KARAAĞAÇKUYUSU'NDA PARSAK'A BÜYÜK İLGİ
Dazkırı ilçesine gerçekleştirdiği ziyaretin ardından ilçeye bağlı Karaağaç kuyusu köyünü ziyaret eden Parsak ve MHP heyeti hem köy halkı hem de esnafla kucaklaştı. Köy halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Parsak hemşerilerine teşekkür etti.