İlimizin eski futbolcularından oluşan Afyonkarahisar masterler  futbol takımı haftada 2 kere antrenman yaparak yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. 

Geçtiğimiz yıllarda ilimizde futbol oynayıp futbolu bıraktıktan sonra da futboldan kopamayan futbol ile yatıp futbol ile kalkan insanlar topluluğunun oluşturduğu Afyon Masterler Takımının kaptanlığı Salar Belediyespor’da genel kaptanlık görevini yürüten Mahmut Akçin yapıyor. Amaçlarının futbol oynayıp spor yapmak zihinde kalmak olduğunu belirten kaptan Akçin  yaptığı açıklamada futbola gönül veren 40 yaş üstü içinde futbol sevgisi olan herkese kapılarını açık olduğunu belirtti. Mahmut Akçin şunları kaydetti; " Amacımız spor yaparak iyi arkadaşlık kurmak. Bizler eskiden futbol oynadığımız için şuan futbol olmadan yapamıyoruz.  Kahve ortamımız oluşmasın diye biz de spora ve futbola gönül veren arkadaşlarımla bir araya gelerek kurduğumuz Afyonkarahisar masterler Takımı ile spor yaparak kendimizi zihinde tutuyoruz. Maçlarımızı oynayarak ta stresimizi atıyoruz. Çevre illere giderek oradaki masterler takımları ile karşılaşıyoruz. Oralar da da çok güzel dostluklar kurduk. Çevre illere gittiğimizde maçlardan önce takımlar buluşarak şehri geziyoruz. Güzel bir organizasyon olduğunu düşünüyorum hepimiz 40 yaş üzerinde olduğu için ilimizde futbola gönül veren 40 yaş kriterleri uygun arkadaşlarımıza kapımız her zaman açık."

Marmaris’e gittiler

Öte yandan Zafer haftası masterler futbol turnuvasına hazırlıklarına devam eden Masterler, bu doğrultuda çalışmalarına devam ediyor.  Masteler, Cuma günü Mamariste yapılacak olan turnuva için bu ile hareket ettiler. Burada bir turnuvaya katılacak olan Masterler son halini görecek ve Zafer haftası futbol turnuvasına en iyi şekilde hazırlanmayı planlıyor.