Lig’de uzun zamandan beri yenilmeyen Mor beyazlı ekibimiz Maltepespor’u da  yenip yoluna devam etmek istiyor

Spor Toto 3.lig 3.grupta şampiyonluk hesapları yapan Afjet Afyonspor, Maltepe hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. . Muğla galibiyetinin ardından 1 gün izin yapan Mor beyazlı  ekibimiz dün Yeni Spor kompleksi Tesisleri’nde topbaşı yaptı. Tam kadro Maltepe’ye  hazırlanan Afjet Afyonspor ligde yakaladığı galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Dün yapılan antrenmanda Emrullah, Yasin ve Murathan hafif sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı çalıştı. Öte yandan idmanda adalesinde sertleşme olan Nazmi çalışmayı yarıda bıraktı.Afyonspor, Maltepe maçının hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla devam edecek.

Mor beyazlı temsilcimizi Afjet Afyonspor’da, Maltepe mesaisi bir hayli moralli başladı. Lig’de mükemmel bir seri yakalayan Mor beyazlı futbolcular şampiyonluk yarışında zorlu Maltepe engelini de galibiyetle aşacaklarına inanıyor. Teknik Direktör Yasin Tunçer takımda her şeyin yolunda olduğunu söyleyerek Maltepespor’u yeneceklerini dile getirdi. 

30 maçta 57

Afjet Afyonspor, profesyonel liglerin en fazla gol atan takımları arasında ikinci sırada yer alıyor. Mor beyazlı ekibimiz rakiplere gol olup yağdı.

Spor Toto 3.Lig’de müthiş bir seri yakalayan Afjet Afyonspor, profesyonel liglerinde en golcü takımı olarak dikkat çekiyor. 30 maçta 57 gole ulaşan mor beyazlılar şuan en fazla gol atan takımlar arasında Sakaryaspor takımından sonra ikinci sırada yer alıyor. Son 9 haftada maç başına 3.33 gol ortalamasıyla oynayan Afjet Afyonspor, en farklı galibiyeti 4-1’lik  skorla Orhangazi karşısında aldı.

Ligin zirvesinde bulanan AFJET Afyonspor oynadığı 30 maçta 57 gol bulurken bu gollere 11 futbolcu katkı sağladı. Takımda bulunan 24 oyuncunun 12’si gol atma imkanı buldu. En fazla gol atan isim Fatih Şerifoğlu, 17 golle takımın en golcü oyuncusu oldu. Takımın ikinci golcüsü 10 golle Yasin Yener, Aykut Uluç 8, Samet Cantürk 4, Oltan Karakullukçu 4, Murathan Buruş, Atalay Demirtaş 3, İsmet Benli 2 ve Osman , Ömer Çelik, Mehmet Feyzi Yıldırım, Emrullah Yıldırım ve Uğur Durmuş 1’er gol kaydetti.