Sevim “ Bahçeşehir karşılaşmasını kazanmamızdan sonra bu karşılaşmayı kazanmamız gerekiyordu. Kendi saha ve seyircimiz önünde karşılaştığımız Selçuklu müsabakasını kazanarak galibiyet serimizi sürdürdük. Son 1 ayda oynadığımız performansımızı ortaya koyamasak ta sahadan galibiyetle ayrılmasını bildik. Oyuncularım müsabaka boyunca çok iyi hazırlanmış boş şutlar attılar. Bu gün bize galibiyeti defansif üstünlüğümüz getirdi. Pota altında aldığımız 49 ribaunt bunun en güzel göstergesidir.  Çok iyi oyunculardan kurulu bir takımız ben bu konuda çok şanslı biriyim. Artık önümüzde iki final karşılaşması var. Biri bu hafta deplasmanda karşılaşacağımız Bursa Durmazlar biride evimizde oynayacağımız Telekom maçı. Bu maçları kazasız atlatmamız halinde bizim hedeflediğimiz olan bir üst lige çıkacağımızı düşünüyorum. Bu maçlardan sonra da zaten fikstür avantajı bize geçecek.  ”dedi. Kendilerini destekleyen Afyon taraflarına teşekkür etmeyi de ihmal etmeyen Sevim “Bir teşekkürde Selçuklu Kulübüne. Bu yıl çıktıkları Basketbol Liginde çok iyi ve doğru işler yapıyorlar. Bu güne kadar çok iyi performans sergilediler” şeklinde konuştu.

“Çok iyi bir rakibe karşı oynadık”

Afyon Belediyespor takımını 90-75 yenilerek ligdeki ilk yenilgisini alan Selçuklu Belediyespor  başantrenörü Serkan Erdoğan, çok güçlü bir rakibe karşı oynadıklarını dile getirdi. 

TBL'de Süper Lig mücadelesi veren temsilcimiz Afyon Belediyespor, kendi evinde, lig ikincisi olan namağlup durumda bulunan güçlü rakibi Selçuklu Belediyespor'u etkili ve güzel bir oyunla 90-75 mağlup etti.

Zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede Afyon Belediyespor, evinde yenilgisiz Selçuklu Belediye'yi 90-75 yenerek rakibine ilk yenilgisini tattırdı. Afyon Belediye maçtaki bütün çeyrekleri kazanarak oyundaki üstünlüğünü ortaya koydu.Maçın ardından görüşlerini aktaran Selçuklu Belediyespor  başantrenörü Serkan Erdoğan, çok güçlü bir rakibe karşı oynadıklarını dile getirdi. Erdoğan”Rakibimiz ile maç boyunca başa baş bir mücadele örneği gösterdik. Ancak maçın bitimine beş dakika kala oyunu kaybettik. TBL’nin güçlü rakiplerinden biri ile karşı karşıya geldik ve sahada en iyisini yapmaya çalıştık. Artık bu maçı unutup önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.