Hafta sonu sahasında şampiyonluk yolundaki en yakın rakibi Döğer Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek Süper Amatör Lig’e bir adım daha yaklaşan Karşıyakaspor’da karşılaşmayı değerlendiren Antrenör Kemal Özkara, “Ligdeki kader maçımıza çıktık” dedi.

Afyonkarahisar Futbol 1. Amatör Küme B Grup’ta hafta sonu şampiyonluğu yakından ilgilendiren maçta Afyon temsilcisi Karşıyakaspor, Döğer Belediyespor’u 3-2 gibi net bir skorla mağlup etti. Şampiyonluğun düğümünün büyük ölçüde çözüldüğü karşılaşmayı kanarak mutlu sona yaklaşan Karşıyakaspor’da antrenör Kemal Özkara karşılaşmayı değerlendirerek, “Ligin kaderini belirleyecek bir maça çıktık. Çok önemli bir mücadeleydi. Takım olarak bütün hafta bu maça çok iyi hazırlandık. Hem fiziksel hem de psikolojik olarak takımı motive ettik. Bu doğrultuda sporcularımızın maçı kazanabileceğini kendilerine ifade ettik. Zaten grubun en deneyimli ve kaliteli takımına sahip olduğumuzu düşünüyorum. Sezon başında tam olarak takım olmadığımız için kaybettiğimiz puanları artık almaya başladık ve takım olduğumuz gösterdik. İyi işlere imza attığımızı düşünüyorum. Buda tabi skorlara yansıyor. Özellikle son 4 maçtır genelde skorla farklı olmaya başladı” dedi.

 “LİG HENÜZ BİTMİŞ DEĞİL”

Önemli bir avantaj yakaladıklarının altını çizen ancak ligin hala devam ettiğini belirten Özkara, “Önümüzdeki maçlara bakacağız. Umarım gelecek yıl Süper Amatör Lig’de takımımız göreceğiz. Şu an için şampiyon olduk diyemeyiz. Almamız gereken 3 puan var. Bu bizi matematiksel olarak şampiyon yapacak. Şu an için garanti değil. Biz her takıma aynı mesafede yaklaşıp hiçbir rakibi küçümsemiyoruz. Antrenmanlarımızı hiçbir zaman aksatmıyoruz. Çünkü bizim için lig daha bitmedi. Önemli maçlardan sonra oynanacak karşılaşmalar zorlu geçer.” diyerek sözlerini noktaladı. .