Afyonkarahisar Süper Amatör Lig'inde şampiyonluğun büyük adayları arasında olan Bolvadin Belediyespor-Dinar Belediyespor derbi maçı Pazar günü saat 14.00’da Bolvadin ilçe Stadyumu'nda oynanacak. 

Bolvadin Belediyespor ile averajla 4 sıradaki Dinar Belediyespor karşılaşması şimdiden futbolseverlerin ilgi odağı haline geldi. Bolvadin Belediyespor, hedefleri arasında bulunan her sene bir üst Lig’de mücadele etme hedefinden sapmamak için Dinar Belediyespor karşına mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Geride kalan üç haftada üç galibiyet alan Bolvadin Belediyespor, Pazar günü oynanacak olan karşılaşmadan galip ayrıldığı takdirde rakibi karşısında büyük bir avantaj sağlamış olacak. Hafta sonu oynanacak olan Dinar Belediyespor karşılaşması öncesinde gazetemize açıklamalarda bulunan Hisar Belediyespor kulüp başkanı A.kadir: "Dinar Belediyespor tecrübeli bir ekip. Gerek geçen sene takımda bulunan futbolcuları gerekse transfer ettikleri oyuncuları ile güçlü bir kadroya sahipler. Bunun yanı sıra takımda bulunan birçok futbolcunun ve yöneticinin tecrübesi bulunuyor. Şu anda Lig’de kafa kafaya bir mücadele veriyoruz.. Benim bu maç için tek temennim centilmenlik içerisinde bir mücadele olması yönünde. İnşallah kazasız, belasız ve sakatlık yaşamadan bu karşılaşmayı atlatırız." dedi.

Alkışlar Dinar’a

Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de yer almayı hedefleyen ve kadrosunu bu hedef doğrultusunda tecrübeli futbolculardan oluşturan Bolvadin Belediyespor, Dinar engelini de üç puanla geçip hem yenilmezliğini sürdürmek, hem de en yakın takipçisi ile arasındaki farkı biraz daha açmak istiyor.

Liderin iki puan gerisinde bulunan Dinar Belediyespor ise Bolvadin deplasmanından üç puanla dönerse aradaki puan farkını bire düşürerek şampiyonluk iddiasını sürdürecek. Bu nedenle Dinar Belediyespor tüm planlarını galibiyet üzerine yapıyor. Bu sezon oynadığı futbol ve geçtiğimiz hafta Kayıhan karşılaşmasında yapılan hareket ile büyük beğeni toplayan Dinar Belediyespor, bu sezon alkışları hak eden takım oluyor. Bolvadin İlçe Stadı’nda oynanacak olan haftanın derbi maçına Bolvadin sporseverlerin de büyük ilgi göstermeleri bekleniyor.