TFF 1. Ligde önceki gün oynanan maçların ardından 2'nci Lige düşen takımlar belli olurken, Gümüşhanespor - Erzurumspor 2. Lig play-off final maçı ve 3. Lig 2. Grup play-off final maçının ardından önümüzdeki yıl 2. Lig'de mücadele edecek takımların tamamı kesinleşmiş olacak. Spor Toto 3. Lig'de gruplarını lider olarak tamamlayan Bodrumspor, Sancaktepespor ve Afjet Afyonspor'un yanı sıra play-off'lardan 2. Lige yükselen Altay da Afyonspor'un önümüzdeki sezon muhtemel rakipleri arasında olacak.

26-27 AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR

PTT 1. Lig'de önceki gün oynanan son hafta müsabakalarının ardından Şanlıurfaspor, Bandırmaspor ve Mersin İdmanyurduspor resmen küme düşmüş oldu. Bu 3 takım da 2017-2018 sezonunda Afjet Afyonspor ile birlikte 2. Lig'de mücadele edecek. Spor Toto 2. Lig ve 3'ncü Lig'de grupların Haziran ayı sonunda yapılacak kura çekimi sonrasında belirlenmesi bekleniyor. Spor Toto 2. Ligde 2017-2018 sezonu 26-27 Ağustos tarihlerinde oynanacak müsabakalar ile başlayacak. 

Yeni sezona kilitlendik!

Bu sezon 2.lige çıkan mor beyazlı temsilcimiz Afjet Afyonspor yeni sezonun planlaması bu hafta başlatılacak. İlk olarak Başkan Salih Sel ile teknik patronlar bir araya gelerek gelecekle ilgili görüşecekler.

Temsilcimiz Afjet Afyonspor’da şampiyonluğun vermiş olduğu zafer sarhoşluğu yavaş yavaş yerini gelecek sezon planlamalarını düşünmeye itiyor. Kulüp Başkanı Salih Sel ve teknik patron Nihat ve Yasin ikilisi ile , şampiyonluğun ardından Umre Yolculuğuna çıkarken, ikilinin bu hafta içerisinde bir araya gelerek gelecekle planlamasıyla ilgili ilk adımı atması bekleniyor.

Yola devam edilecek mi?

Afjet Afyonspor’da en fazla merak edilen konulardan biri de Nihat ve Yasin Hoca ile yeni sezonda devam edilip edilmeyeceği. Gerek Başkan Sel’in gerekse Yasin Ve Nihat’ın birlikte çalışmaya devam etmek istediği belirtilirken, gerçekleştirilecek olan görüşme sonrası bu konunun da netlik kazanacağı ve sezon yapılanmasına hemen başlanacağı belirtiliyor. 

Hedef PTT 1.Lig

Mor beyazlı camiada yönetimden futbolcusuna teknik heyetten Afyon Belediyesine kadar herkes aynı şeyi konuşuyor. 

Spor toto 3.ligde şampiyon olarak adını 2.lige yazdıran Afjet Afyonspor’da rota birinci lige çevrildi. 
Şampiyonluğun ardından gözler 2017-2018 futbol sezonuna çevrildi. Alınan bilgilere göre  yönetimde revizyona gidileceğini ve  bazı güçlü isimleri yönetim kadrosuna dahil edecekleri gelen bilgiler arasında yer aldı.  Afyonspor’un futbolcu kadrosunda da bazı futbolcular ile yolların ayrılacağı ve birkaç nokta transfer ile ikinci ligin yükünü kaldırabilecek futbolcular ile görüşmelerin yapılacağı söylendi. Başkan Salih Sel  bu konu ile ilgili önce sözleşmesi biten futbolcular ile görüşme masasına oturacaklarını ifade etti.

Afyonspor’da şampiyonluk duygusunu yaşayan futbolcuların tamamı kalmak istiyor. Masaya oturup herhangi bir sonuca varmadan kafalarının rahat olmayacağını söyleyen futbolcular ilk tercihlerini Afyonspor’dan yana kullanacaklarını söylediler. 

 Yeni stat

İbrahim Babat hem kadro konusundaki görüşlerini açıkladı hem de yeni statta ailelerin  çocukları ile gelip rahat maç izlemeleri için stat yanına çocukların eğlenebilmeleri için oyun alanlarının yapılması gerektiğini, Transfer giderlerini karşılamak içinde  loca satışlarının hızlandırılmasını gerektiğini söyledi.