Afyonkarahisar  Futbol 2. Amatör Küme D Grubunda şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen lider Evcilerspor, ilkyarının 5.  maçında Hocalarspor evinde 5-3  mağlup ederek 5’de 4 yaptı.

İlkyarıyı lider tamamlamayı hedefleyen Lacivert-Beyazlılarda yönetim, şampiyonluk hedefini bir çıta daha yükseltti. Takımın gidişattan son derece memnun olan yönetim, yeni hedefini sezonu yenilgisiz kapatmak olarak belirledi.

İlk yarının son haftasını bay geçirecek olması nedeniyle sezon başında koyduğu ilk hedefine de ulaşarak sezonun ilk yarısını namağlup olarak lider tamamladıkları için mutlu olduklarını belirten Lacivert-Beyazlı Sportif Direktör namağlup şampiyonluk hedefine de ulaşacaklarına inandıklarını söyledi.

“ŞAMPİYONLUĞA KENETLENDİK”

İlkyarıyı istedikleri yerde bitirdiklerini kaydeden antrenör , “İlk hedefimiz ilk yarıyı en iyi şekilde bitirmek.  İlk hedefimize ulaştık. Bu haftayı bay takım olarak geçireceğiz ve bu haftayı da en iyi şekilde değerlendirip ikinci yarı maçlarına aynı ciddiyetle çıkmak istiyoruz. İkinci yarıda da kalan maçlarımızın hepsini kazanıp ligi namağlup olarak bitireceğimize inanıyoruz. Biz yönetim, teknik heyet, futbolcular ve esnaflarımız ile şampiyonluğa kenetlendik. Sezon sonunda özlediğimiz, umut ettiğimiz ve hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.