Park yeri bulmayan vatandaşlar spor kompleksinin yan tarafında bulunan boş araziye araçlarını park etmek isteyince olanlar oldu.

Türkiye 3. Lig 3. Grupta mücadelede eden Afyon Afjet Spor, bu hafta sonu kendi sahasında Darıca ile karşı karşıya geldi. Afyon Afjet Spor’un maçını izlemek isteyen binlerce Afyonkarahisarlı vatandaş spor kompleksine geldi.

Yüzlerce araç ve yayanın geldiği alan tıka basa doldu. Hem yaya hem de araçlarla dolan spor kompleksinin etrafı İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekiplerince hem çevre hem de trafik güvenliği alındı. Spor kompleksinin etrafında park yeri bulamayan bazı araç sahipleri araçlarını spor kompleksinin yan tarafında bulunan boş araziye park etti. Yağmur yağışıyla beraber çamur olan arazide bazı araçlar çamura saplı kaldı. Bazı araç sahipleri saplanan çamurdan araçlarını kendi imkanlarıyla çıkarken bazıları da yardım gelmesini bekledi. Uzun çapa ve gayretler sonunda çamurdan kurtulan araç sahiplerinin yorumları şöyle: “ Her şeye rağmen izlemeye değer bir maçtı. Biz burada çamura battık ama sorun değil maçı kazandık.”