1 Amatör Lig'den Afyonkarahisar Süper Amatör Lig'e yükselen  Kumartaşspor’da 4 Temmuz’da başlayan hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. 1 Amatör Lig’de mücadele ettiği dönemdeki kadrosunun neredeyse tamamını koruyan Kumartaşspor, 6 oyuncuyla anlaşarak yeni sezon öncesi genç bir ekip kurarak hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirledi. Sezon başında anlaştığı Antrenörlerinin raporları doğrultusunda transfer gerçekleştiren Kırmızı Siyahlılarda Yönetim, iyi transferler yaparak kadrosunu  korudu.

“Hedef olmadan olmaz”

Bölgesel Lig hedefiyle ara vermeden çalıştıklarını belirten Kumartaşspor’da başkan Hasan Çavlan, “Hedef olmadan olmaz. Her zaman olduğu gibi Kumartaşspor’un hedefi şampiyonluk. Çalışmalarımız da bu yönde sürüyor. Yaş ortalamamız 23 olduğu için genç bir takımız. Yeni kurulan bir takım olduğumuz için de çok çalıştık, belli bir düzeye de geldik” diye konuştu.

“Galibiyetle başlamak istiyoruz”

Ligin ilk haftasında konuk olacakları İhsaniye Belediyespor maçı öncesi değerlendirmede bulunan Kumartaşspor’da başkan Hasan Çavlan şunları söyledi: “Dinar Belediyespor’un maçlarını izlemedim ancak, güçlü bir takım olduğunu tahmin ediyorum.. Futbol oynamadan kazanılan bir oyun değil. Kazanmak için oynayacağız. İlk maçımıza evimizde çıkacak olmamız bizim için avantaj diye düşünüyorum. Karşılaşmadan iyi bir sonuç alarak galibiyetle başlamak istiyoruz.