Kumartaşspor evinde oynadığı Kayıhan Belediyespor maçında yine silik bir futbol ortaya koydu. Maçın başında yedikleri golle maçın başında 1-0 geriye düşen Kumartaşspor,  ilk yarıda rakibine oranla daha istekli ve arzulu görünmesine rağmen gol pozisyonu üretemedi. Maçın ilkyarısının büyük bir bölümü orta alan mücadelesi şeklinde geçti.  

Kumartaşspor teknik patronu Ekrem Avcı, Kayıhan karsısında iyi bir oyun ortaya koydu. Kumartaşspor maçın ikinci yarısında gol atmak için uğraşsa da bunda başarılı olmadı.. Kayıhan, Kumartaşspor’ un kapanmasını fırsat bildi ve Kumartaş kalesinde gol pozisyonları üretti ve karşılaşmayı 6-4 kazanmasını bildi.

Altı puanlı maç

Artık Kumartaşspor’un kümede kalması için ne içeride, nede dışarıda puan kaybetmemesi gerekiyor. Kumartaşspor Pazar günü deplasmanda oynayacağı Bolvadin Belediyespor maçını kazanmak zorunda. Bu maçın kaybedilmesi durumunda Kumartaşspor lige havlu atar. Maçı kaybedilirse kümede kalmak tamamen mucizelere bağlı olur. Kumartaşspor teknik direktörü bütün hesapları kazanmak için yapmalı. Kumartaşspor ‘un başka bir şansı yok.