Okul Sporları Futbol Küçük Erkeklerde final müsabakasında Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu (NİKO) ile Dinar Fatih Ortaokulu karşı karşıya geldi. Maçı 2-1 kazanan NİKO şampiyon olurken Dinar Fatih Ortaokulu ikinci oldu.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Sporları Futbol Küçük Erkeklerde final heyecanı yaşandı. Rakiplerini tek tek mağlup eden Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu ile Dinar Fatih Ortaokulu final maçında şampiyonluk mücadelesi verdi. Baştan sona final havasında geçen maçın sonunda 2-1’lik skor üstünlüğünü elinde tutan NİKO şampiyonluk kupasını kaldırmayı başardı.

ÜÇÜNCÜ HAMİDİYE OLDU

Üçüncülük maçında ise Dinar Tatarlı Cumhuriyet Ortaokulu ile Hamidiye Ortaokulu karşı karşıya geldi. İki ekibin verdiği üçüncülük mücadelesi izleyenlere final maçı havası yaşattı. Maçın sonunda kazanan ise 2-1’lik skorla Hamidiye Ortaokulu oldu.

KUPA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Okul Sporları Futbol Küçük Erkeklerde final maçından sonra Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu şampiyon, Dinar Fatih Ortaokulu ikinci, Hamidiye Ortaokulu üçüncü oldu. Derece alan takımlara kupalarını ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri İsmail Barın, İsmail Kılınç ve Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu İbrahim Diyar’dan takdim etti.