Genel kurulda Çevik Kuvvet Polisi ile birlikte çok sayıda Polis görev aldı. Yoğun Güvenlik önleminin alındığı genel kurul sakin bir şekilde tamamlandı. Mustafa Keser, kurul sonunda yaptığı konuşma ile destek veren herkese teşekkür ederek Başkan Bekir Koçak ve yönetimini tebrik etti.

2 defa ertelenen İkinci Küçük Sanayi Sitesi Genel Kurulu bu sefer gerçekleştirildi. Genel Kurul saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Toplantı yönetim kurulu faaliyet ve denetim raporlarının okunmasıyla devam etti. Raporların okunduğu sırada Mevcut Başkan Bekir Koçak ile eski başkan Mustafa Keser, arasında gerilim yaşandı. Toplantıda daha sonra vekaletle oy kullanma sistemi gündeme geldi. Bazı üyelerin vekaletle oy kullanma sistemine itiraz etmesi toplantı ortamını yine gerdi. Uzun süre üyelerin tartıştığı toplantıda en son vekaletle oy kullanılması oy çokluğuyla kabul edildi.

Daha sonra bir konuşma yapan mevcut Başkan Bekir Koçak; “Sayın üyelerimiz bu toplantının bu kadar gergin hale getirilmesini hazmedemiyorum. O yüzden sizlerden özür diliyorum. Şahsım adına bundan çok üzüntü duyduğumu size belirtmek istiyorum. Sitemizde birçok çalışma yaptık. Anayol güzergâhımızın ve sanayimizin içinin ağaçlandırılması ile ağır kış şartlarında bozulan yollarımızın tamir ve bakımını yaptık.” 

Keser, Faaliyet raporunu onaylamadı

Toplantıda bir konuşmada Başkan Adayı Mustafa Keser yaptı. Keser: “Yönetim Kurulu faaliyet raporunu dinlendik. Kendilerine yararlı yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten bu sanayiyi idare etmek zor bir iş. Ancak takdir edersiniz ki hepiniz birer işletme sahibisiniz. Sizin kalfa veya çırağınız ustadan izin almadan bir takımı yerinden oynatamaz. Sizlerden izin almadan bir şeyler yapmışsa yararlı dahi olsa bunları da yaparken ihaleyle yapmamışsa ben bu faaliyet raporunu onaylamam” dedi.