Afyon Belediyespor basketbol takımında hareketlilik başladı. Mavi beyazlılar önceki gün genel menajerlik görevine  Cömert Cüceyi getiren yönetim, şimdide taktımın başına yeni hoca arayışları içinde oldukları öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Mehmet kabaran’ın görevden ayrılması ile takımına başıan getirilen Hasan Özmeriç ile yola devam etmek istemeyen Afyon Belediyespor’da yeni hoca arayışları başladı. Alınan bilgilere göre;"Hasan Özmeriç ile anlaşmak istemeyen yönetim bu hocanda boşalan Afyon Belediye koçluğu için en büyük adayın Gökhan Taştimur olduğu öğrenildi. Afyon Belediye'nin diğer koç adayları ise Aziz Bekir ve Mete Babaoğlu. 

Genel Menajer Küce

Öte yandan kısa bir süre önce düzenlenen Olağanüstü Genel Kurul'da Afyon Belediyespor Basketbol Kulübü'ne Başkan olan Hüseyin Çetinbaş ve  yönetimi, Muhammet Doğan’dan boşalan Genel Menajerlik görevine Cömert Küceyi  getirdi.

Geçen sezon iddialı bir kadro oluşturan ancak TBL'de Final Grubu'na kalamayan Afyon Belediye önümüzdeki sezon da BSL'ye yükselme amacıyla yola çıkıyor. Geçen sezonki bütçenin üzerine çıkması beklenen Afyon Belediye'de genel menajerliğe Cömert Küce getirildi. TBL'nin iddialı kulüplerinden olan Afyon Belediyesi Basketbol, bu sezon ki ilk transferini yaparak genel menajerliğe eski Fenerbahçeli ve Milli basketbolcu Cömert Küce ile yeni sezon öncesi anlaşmaya vardı. Cömert Küce'nin genel menajerliğini yaptığı Trabzonspor Medical Park 2012/13 yılında Süper Lig'e çıkmıştı.Ayağının tozu ile basının karşısına çıkan Küce, Afyon Belediyespor takımının sakatlıklar ve şansızlıklar yüzünden TBL’de final grubuna kalamadığını belirterek,”Burada basketbol adına iyi gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon bazı şansızlıklar nedeni ile final grubuna kalmadınız. Bu sezon hedefimiz kesinlikle BEKO basketbol ligi olacaktır. En kısa sürede çalışmalarımıza başlayacağız. Hep birlikte bu işi başaracağımıza inanıyorum” dedi.