MANİSA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Herkesin iki eli kanda bile olsa 24 Haziran'da sandığa giderek, oy kullanmaları gerekiyor. Çocuklarınız için, demokrasi için, bayrağınız için Türkiye'nin geleceği için oyunuzu kullanın." dedi.

Kılıçdaroğlu, Akhisar ilçesindeki bir otelde iş adamları ve esnaf odaları temsilcileriyle bir araya geldi.

Demokrasi için mücadele ettiklerini, halkın çıkarlarını savunduklarını belirten Kemal Kılıçdaroğlu, hiçbir çocuğun yatağa aç girmesini istemediklerini vurguladı.

Partisinin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye destek isteyen Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"Herkesin iki eli kanda bile olsa 24 Haziran'da sandığa giderek, oy kullanmaları gerekiyor. Çocuklarınız için, demokrasi için, bayrağınız için Türkiye'nin geleceği için oyunuzu kullanın. O gün işim var, komşum geldi, ziyarete gideceğim... Bunları bir tarafa bırakın, Türkiye'nin geleceğinden daha değerli bir şey yoktur, Türkiye'nin huzurundan daha değerli bir şey yoktur. Özgürlüklerden yana, kadın erkek eşitliğinden yana, hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir Türkiye'den yana, herkesin kazandığı hiç kimsenin kaybetmediği bir Türkiye'den yana oyunuzu kullanın. Yani bu ülkenin genç, dinamik, enerjik cumhurbaşkanı adayına Muharrem İnce'ye 'evet' deyin."

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin öğretmen olduğuna ve birçok öğrenciyi yetiştirdiğine işaret ederek, daha güçlü bir demokratik parlamenter sistemi istediklerini anlattı.

Kılıçdaroğlu, "Her bir milletvekilinin hak, hukuk ve adaletten yana olması lazım. O neden diyeceksiniz, birinci mührümüzü Muharrem İnce'ye, ikincisini Cumhuriyet Halk Partisi'ne basacağız." dedi.

Öğretmenlik meslek kanunu çıkaracaklarını bildiren Kılıçdaroğlu, hiçbir öğretmenin geçim kaygısı taşımadan bütün gücünü ve emeğini öğrencilerine vereceğini kaydetti.

Partisinin tarım alanındaki projelerini de anlatan Kılıçdaroğlu, çiftçinin neyi ekeceğini ve ürününü kaça satacağını önceden bileceğini, mazotu da çiftçiye 3 liradan satacaklarını vurguladı.

Tarım ürünlerinin katma değeri yüksek ürünlere dönüşmesinin sağlanması gerektiğine işaret eden Kılıçdaroğlu, çiftçilerin bankalara olan borçlarının faizini sileceklerini, sadece ana paranın ödemesinin yapılacağını sözlerine ekledi.

Kılıçdaroğlu, Akhisar'da İş Adamlarıyla Buluştu

Kılıçdaroğlu, Akhisar'da İş Adamlarıyla Buluştu

Kılıçdaroğlu, Akhisar'da İş Adamlarıyla Buluştu