Uzun yıllar Afyonkarahisar 2. Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunan Mustafa Keser 3 yıl aradan sonra yeniden aday olduğunu düzenlediği basın toplantısı ile resmi olarak açıkladı.

“Kooperatif yönetimlerinde 9 yıl görev yaptım”

Afyonkarahisar 2. Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan Mustafa Keser düzenlediği basın toplantısında neden aday olduğuna ilişkin bilgiler de paylaştı. Keser; “Sanayi sitemiz 1977 yılında resmiyet kazanmış ve günümüze kadar faaliyettedir. 3 yıl evveline kadar 2005 ilâ 2014 yılları arasında yönetim kurulu üyeliği ve uzun süre başkanlığını yaptım. 2014 yılında başta sağlığım ve başka sebeplerden dolayı Olağanüstü kongreye giderek ayrıldım. O günden itibaren yapılan kooperatifin tüm toplantılarına katıldım. Katkı sağlamak ve ortaklarımız yararına görüşlerimi paylaştım” dedi. 

“Kooperatif ortaklarımızın yararına görev yapmaya talip olduk”

Görevden ayrılmasının ardından göreve gelen yeni yönetimin kendisinin başkanlığı döneminde görev yapan eski yönetim kurulu üyelerinden oluştuğunu belirterek sözlerini sürdüren Başkan Adayı Mustafa Keser; “Mevcut yönetim benim eski yönetim kurulu üyelerinden oluşmuştur. Şimdi ise üyelerimizden yoğun talepler ve öneriler gelmesi üzerine yeni bir ekip anlayışıyla 1163 sayılı Kooperatifler Kanunu ve sanayimizin ana sözleşmesi ve özellikle 2014 yılında alınan genel kurul kararlarını hayata geçirerek alınacak yeni kararlarla birlikte ortaklarımızın yararına görev yapmaya talip olduk. Bu kararımızı görsel ve yazılı basın mensupları aracılığıyla tüm kamuoyuna paylaşıyoruz” diye konuştu.

“Keser, yönetim kurulu listesini de açıkladı”

Çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen genel kurulun 21 Mayıs 2017 Pazar günü saat:10:30’da gerçekleştirileceğini belirterek tüm üyelerin desteklerini ve katkılarını beklediklerini belirten 2. Küçük Sanayi Sitesi kooperatifi Başkan Adayı Mustafa Keser, Pazar günü yapılacak olan genel kurulda kendisiyle birlikte göreve talip olan yönetim kurulu listesini de paylaştı. Mustafa Keser’in başkan adayı olduğu listenin Hasan Fırın, Mustafa Yılmazaslan, Ahmet Öztürk, Nuri Açıkgöz, Mehmet Okyar, Rıza Sevim, Metin Çangal, Fatih Yeşilyurt, Bülent Kahrıman, Ahmet Karcı, İbrahim Yavuz isimlerinden oluştuğu da ifade edildi.