Ligin ilk i yarısında hem kendi sahasında hem de deplasmanda maç kaybetmeyen oynadığı futbolla şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiğini gösteren Afjet Afyonspor şampiyonluk yolunda çok kritik karşılaşmada Ankara’da Keçiören Gücü’nün konuğu olacak.

Zorlu mücadelenin son hazırlıklarını dün maçın oynanacağı stadyumda yaparak tamamlayan Mor beyazlılar galibiyete kilitlenmiş durumda. Ligdeki en zor ve en önemli 90 dakikasına bugün Keçiören Gücü karşısında çıkacak olan Afjet Afyonspor'a galibiyetten başka bir seçenek düşünmüyor. Keçiörengücüspor maçının son hazırlıklarını tamamlayarak kaldıkları otelde kampa giren ve dinlenmeye çekilen Afjet Afyonsporlu futbolcuların teknik heyet ve yönetime maçın ne kadar önemli olduğunun bilince olduklarını bugün sahada Afjet Afyonspor'a yakışır bir futbol oynayarak Afyon'a galibiyetle döneceklerine dair söz verdikleri öğrenildi.

Dünkü yapılan antrenman sonunda futbolcularını etrafına toplayarak kısa bir motivasyon konuşması yaptığı öğrenilen Afjet Afyonspor’ un tecrübeli teknik adamı Hasan Şimşir, ‘’Zafer için kendi adımıza şampiyonluk biletini alacağımız bizim adımıza final maçı olan Keçiören maçını kazanmaktan başka bir seçeneğimiz yok. O nedenle herkes bu maçta diğer maçlara oranla 1 adım atıyorsa 5 adım atacak Afjet Afyonspor ‘un adını 1. lige yazdırmak ve şampiyon olmak bu maçtan geçiyor bende sizlere sonuna kadar güveniyorum. Şimdi vakit Keçiörenden Altın 3 puanı alma vakti bunun dışında kimse hiç bir şey düşünmeyecek’’ dedi.  Afjet Afyonspor teknik direktörü Şimşiri, geçen haftanın ilk 11'de tek değişik dışında hemen hemen aynı kadro ile çıkması bekleniyor.