Hisarspor’da geleceğe yönelik kararlar, Süper lig şampiyonu ile oynanacak olan play-out maçının ardından alınmaya başlayacak. Belediyenin devam edip etmeyeceğinin belirlenmesinin ardından hız verilecek çalışmalar kapsamında Yönetimin yeniden şekillenmesi, hoca ve futbolcu transferi gibi birçok sorunun cevap bulacağı toplantıda, gelecek sezonun hedeflerinin de çizilmesi bekleniyor.

Hisarspor’un geleceğine yönelik adımların Mayıs ayının sonlarına doğru atılması bekleniyor.

Önce play-out maçı

Ligde hiçbir hedefi kalmayan ve artık sezon sonunu bekleyen Hisarspor’da ilk olarak Amatör Küme şampiyonu ile  oynanacak olan maça çevrildi. Rakibini yenerek Bal Ligi’nde mücadelesine devam etmeyi hedefleyen Yeşil Beyazlıların geleceğine yönelik adımların atılmasına yönelik çalışmalar bu maçın ardından yoğunluk kazanacak.

yönetim toplanacak

Ligin bitiminin ardından Kulüp Başkanı Murat Dede’nin da katılması beklenilen toplantıda takımın geleceğine yönelik önemli kararlar alınacak. Belediyenin devam edip etmeyeceğinin belirlenmesinin ardından güçlü, tüm Şuhut’u kapsayan bir yönetimin oluşturulması için büyük ihtimalle olağanüstü kongre kararı alınması beklenilen toplantıda, şampiyonluk için nelerin yapılması gerektiği de genel hatları ile konuşulacak.

Oyuncuların durumu görüşülecek

Sezon sonunda tüm oyuncuları ile sözleşmesi biten olacak Hisarspor’da oyuncuların geleceği de belirlenmeye çalışılacak. Hedefin çizilmesinin ardından takımı kimin çalıştıracağı da belirlenecek. Ancak bunun yapılabilmesi için son iki sezondur yükün tamamını üstlenen Belediye’ye mali konularda da destek olunması gerekecek. Aksi takdirde mevcut durum yeniden gözden geçirilerek takım BAL Liginde yoluna devam etmesi bile ihtimaller arasına girecek. 

Gözler Play Of maçında

Bölgesel Ligde yer alan Hisarspor ile  Afyonkarahisar Süper Amatör kümede şampiyon olan takımı arasında maçın ne zaman yapılacağı bir hayli merak ile bekleniyor.

Bölgesel Amatör Lig’e şampiyonluk parolası ile başlamasına rağmen talihsiz hedefine ulaşamayan ve artık gözünü gelecek sezona çeviren Şuhut Hisarspor ile Süper Amatör Küme’yi şampiyon takım ile oynayacağı Play Of maçını beklemeye başladı. Hisarspor’un ardından spor camiasının tüm dikkatlerini üzerine çeken maçtan galibiyetle ayrılan takım yeni sezonda Afyonkarahisar’ı BAL Ligi’nde temsil etme hakkı kazanacak.

Şampiyon kim olacak?

Öte yandan Hisarspor’un rakibi kim olacağı belli değil. Süper ligde 55 puan ile ilk sırada yerini alan Salar Belediyespor şampiyonluk için bir hayli avantajlı olarak gözüküyor. Bu takımı 52 puan ile ikinci sırada yer alan Emirdaspor ile  şampiyonluk için çekişen Salar ekibi, bu hafta evinde oynayacakları Emirdağspor karşılaşmasından puan yada puanlar çıkarması halinde Hisarspor ile Play Of maçı oynayacak. Emirdağspor takımının yenmesi halinde ise Hisarspor ile oynayacak takım olacak. .