Afjet Afyonspor’un deneyimli kaptanı Ömer Çelik, 2.lig’e çıktıklarından dolayı oldukça mutlu ve gururlu olduklarını belirterek, bu başarıda emeği geçen başta başkan Salih sel olmak üzere yönetim kuruluna, Afjet Afyonspor teknik ekibine, futbolcu arkadaşlarına ve taraftarlara teşekkür etti. 

“Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”

Kaptan Ömer Çelik, uzun yıllardır Afyonkarahisar’da futbol oynadığını ve bu başarının hem şehir için hemde takım için oldukça önemli olduğunu söyledi. Kaptan Çelik şöyle konuştu, “Biz bu başarılı yola 3 yıl önce çıktık. Çok şükürkü 2.lige takımımızı çıkartmayı başardık. Ben bu takımda uzun yıllardır oynadım ve oynuyorum bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

“Hocalarımızın istediklerini sahada yansıtmaya çalıştık”

Kaptan Çelik, ilk önce Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk kupasını kaldırdıklarını ve bu senede 3.Lig’de şampiyon olarak 2.lig’e çıktıklarını belirterek, “ 3 yıl önce bu takım kurulduğunda süper amatör kümedeydi. Daha sonra ard arda süper amatör lig’de, bölgesel amatör lig’de takımımızı şampiyonluğa ulaştırdık. Bu yıl’da 3.lig’de şampiyonluğa ulaştık. Bizim için inişli çıkışlı çok zorlu bir sezondu. Grubumuzda oldukça güçlü takımlar vardı. Fakat bizde takımımızın kalitesini biliyorduk. Grubumuzdaki takımlarla yaptığımız maçlarda elimizden gelenin en iyisini saha verdik. Hocalarımızın istediklerini sahada yansıtmaya çalıştık. Takım içerisindeki arkadaşlık ve uyum taraftarımızla bütünleşmemizle birlikte bizlere bu şampiyonluğu getirdi. Ben bir kez daha buradan 2.lig’e çıkma yolunda bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu

“Düzyurt maçını kaybettiğimizden dolayı üzgünüz”

Son maç hakkında da değerlendirmelerde bulunan Kaptan Çelik, kendi saha ve seyircimiz önünde şampiyonluk kupasını kaldırdıkları maçta mağlup olduklarından dolayı da üzgün olduklarını ifade ederek, “Son Düzyurt maçında kendi saha ve seyircimiz önünde galip gelme başarısı gösteremedik. Kendi sahamızda yenilmezlik serimizi korumak isterdik ama olmadı. Yinede şampiyonluk kupamızı şehrimize getirdik” dedi.