Sel mesajında şu ifadelere yer verdi, ‘Rahmetiyle bizleri karşılayan, bereketi ile kucaklayan, Müslümanlara sabrı, nimete şükrü, yanı başımızdakini fark etmeyi ve paylaşmayı öğreten, “Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabınan kurtuluş” olan Ramazan ayını sağlık, afiyet ve bereket içinde geride bıraktık. 

Ramazan ayı vesilesiyle elde ettiğimiz kazanımları, sergilediğimiz güzel davranışları, ibadetlerimizdeki hassasiyeti sonrasında da devam ettirme gayreti içinde olmalıyız.Sevgili Peygamberimiz (sav)’in ifade buyurduğu gibi, “Bu Ramazan, bir sonraki Ramazan ayına kadar bilincimizi diri tutan bir kaynak, bizleri hata ve günahlardan sürekli koruyan” bir kalkan olsun. 

Ülkemizde huzur ve güven içerisinde bir bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşarken, yakın coğrafyamızda yaşanan olumsuzluklar da bizleri büyük bir üzüntüye boğmaktadır. Irak, Suriye, Mısır,ve Filistin başta olmak üzere tüm İslam coğrafyasında yaşanan kan ve gözyaşının biran önce son bulmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün Afyonkarahisar’lı vatandaşlarımızın ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, nice bayramlara sağlık ve esenlik içinde erişmemizi diliyor, bayramın bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim.’