Müsabakaları Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Erhan Günay, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Dr. Yunus Tortop, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Judo Federasyon Temsilcisi Deniz Şilli takip etti.

Okul Sporları Judo yıldızlar Türkiye Birinciliği 01-02 Nisan tarihleri arasında Afyonkarahisar Spor Kompleksinde yapıldı. Erkekler ve Kızlarda kendi kilo ve kategorilerinde yarışan sporcular Türkiye Birincisi olabilmek için ter döktü.

Açılış Seremonisi Düzenlendi

Müsabakalardan önce düzenlenen açılış seremonisine Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Akçil, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Dr. Yunus Tortop katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla kürsüye çıkan Akçil ve Tortop, sporculara hoş geldiniz diyerek sakatlıktan uzak, hak edenin kazanacağı bir turnuva olması dileklerini ilettiler.

Ödül Töreni Düzenlendi

Yapılan Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara düzenlenen törenle ödülleri verildi. Sporculara ödüllerini Vali Aziz Yıldırım, Vali Yardımcısı Erhan Günay, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Müdürümüz Dr. Yunus Tortop ve Judo Federasyon Temsilcisi Deniz Şilli takdim etti.

Dereceye Giren Sporcular;

ERKEKLER

34 KG  1.YUNUS EMRE ESENBOĞA (IĞDIR)
50 KG 1.  EMRE ERMAN  (YALOVA)
46 KG  1. ALİ ÖZDEMİR  (ZONGULDAK)
42 KG 1. AKHMED SHEUDZHEN (BURSA)
38 KG 1. YUNUS EMRE AKGÖL (SAMSUN)
+66 KG 1. ERDAL DANIŞMAN (ORDU)
55 KG 1. BURAK ALKAN  (MANİSA)
66 KG 1. HİKMET TALHA ILGAZ (ANKARA)
60 KG 1. MERT GÜLGÖNÜL (MANİSA)

KIZLAR

+63 KG 1. BUSE HACIOĞLU (SAMSUN)
63 KG 1. HATİCE VANDEMİR (AYDIN)
57 KG 1. ÖZLEM YILDIZ (IĞDIR)
40 KG 1. GİZEM NUR ARAS (AYDIN)
44 KG 1. MERVE AZAK (KOCAELİ)
48 KG 1. BUKETNUR KARABULUT (KOCAELİ)
  32 KG 1. NURGÜL BULUT (İZMİR)
36 KG 1. YAREN KÖMÜRCÜ (KOCAELİ)
52 KG 1. SILA ERSİN (KOCAELİ)