Teknik Direktör Kolay Palaz yönetiminde 13 Temmuz’da yeni sezon hazırlıklarının ilk etabına başlayan ve 31 Haziran’da çalışmalarını tamamlayan AFJET Afyonspor 3 günlük aranın ardından 4 Ağustos’da yeniden Afyon’da toplanmış ve 7-14 Ağustos tarihleri arasında ise Kayseri Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde 2. Etap çalışmalarını sürdürmüştü. 14 Ağustos’ta 2. Etap kampını tamamlayarak 2 gün izin verilen futbolcular dün öğleden sonra toplanarak akşam saatlerinde yeniden topbaşı yaptı.

Yoğun tempoda geçen kamp döneminin ardından 28 Ağustos’da deplasmanda oynanacak olan Nazilli Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayan AFJET Afyonspor’da oyuncuların da morallerinin üst seviyede olduğu gözlendi. Nazilli Belediyespor ile oynanacak olan ilk hafta mücadelesinin hazırlıklarını Afyon’da sürdürecek olan Jetler’de teknik direktör Koray Palaz’ın 2-3 hazırlık maçı yapmak istediği, kamp yapan takımlarla da bu konuda görüşmelerin başladığı belirtildi.

Yeni sezon öncesinde saha içi hazırlıklar devam ederken takıma 3 oyuncu takviyesi daha yapılması için transfer çalışmaları da devam ediyor. Orta saha, forvet ve sol bek mevkileri için transfer çalışmalarını sürdüren AFJET Afyonspor, 8 Eylül’de sona erecek olan transfer dönemine kadar 3 oyuncuyu kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor.