Afyonkarahisar Süper ligde  yer alan İscehisarspor, ligin 10. Haftasında karşılaşacağı Emirdağspor  maçına bileniyor. Lige Şampiyonluk hedefi ile başlayan ve şanssız sonuç alarak ligin ilk yarısına kötü başlayan mavi beyazlılar, gözünü Pazar günü evinde  oynayacağı Emirdağ  maçına çevirdi.

Hazırlıklar tam gaz

Antrenör Fatih Uysal  nezaretinde kendi tesislerinde  hazırlıklarını sürdüren İscehisarspor’da sakat futbolcunun bulunmaması Teknik Ekibin yüzünü güldürüyor. Teknik heyetle yapılan çalışma, 60 dakika sürdü. Antrenmana koşuyla başlayan İscehisarspor’lu  futbolcular, 5'e 2 top kapma çalışmasının ardından dar alanda kontrol-pas çalıştı. İdman, gol vuruşu çalışmasıyla sona erdi.

“Kazanmak istiyoruz”

Emirdağ maçının kendileri açısından çok önemli olduğunu vurgulayan başarılı antrnör Fatih Uysal  rakibin iyi bir takım olduğunu ve maçın zorlu geçeceğini ve lig öncesinde güçlü bir kadro oluşturduklarını dile getirerek, “Bizim için Emirdağ  zorlu bir rakip, futbolcularım da bunun bilincinde. İki tarafın da kazanmayı istediği bir karşılaşma. Bu maçtan üç puanla ayrılmak istiyoruz.” Dedi