Yönetim Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ahmet Şahin; “Uzun yıllar İscehisar Sporumuzun formasını giyen, geçen yılda takımımızda yardımcı antrenörlük görevinde bulunan Ali Balaban hocamızla teknik direktör olarak anlaşma sağladık. İscehisar Spor olarak altyapıdan gelen futbolcularımıza ağırlık vererek, birkaç takviye ile Süper Amatör ligde ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. İscehisar Belediyesi olarak takımımıza olan desteğimiz her anlamda devam edecek. İscehisar Spor yönetimine, teknik ekibine ve futbolculara başarılar diliyor, ligde mücadele edecek tüm takımlara sakatlıksız bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum.” dedi.

Kulüp Başkanı Orhan Çelebi ise yaptığı açıklamada; “Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Teknik kadromuzu şekillendirdik, en kısa sürede çalışmalarımıza start vereceğiz. Destekleri dolayısıyla Belediye Başkanımız Ahmet Şahin’e teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıya Belediye Başkanı Ahmet Şahin, İscehisar Spor Kulüp Başkanı Orhan Çelebi, Kulüp Yöneticisi Yaşar Sav ile Genel Kaptan Savaş Azgın katıldı.